Πίθηκος

Πίθηκος:

    Οι πίθηκοι είναι ενεργητικοί και τους αρέσει η διασκέδαση. Ξέρουν αληθινά πώς να περνάνε καλά και μπορούν συχνά να  ταλαντεύονται από τη μια ομάδα φίλων σε άλλη. Προς μεγάλη έκπληξη, οι πίθηκοι είναι επίσης καλοί ακροατές και αντιμετωπίζουν τις περίπλοκες καταστάσεις με  ευκολία. Η φυσική περιέργεια αυτού του ζωδίου, το βοηθά να γίνει έμπειρο σε μια ευρεία σειρά θεμάτων. Ο πίθηκος τείνει πολλές φορές να είναι επιρρεπής στα ατυχήματα.

    Το πρώτο μέλημα αυτού του ζωδίου είναι η διασκέδασή του, αυτό δεν είναι κακόβουλο, είναι ακριβώς αυτό  που είναι ο πίθηκος. Στην αγάπη, ο πίθηκος είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός  εραστής – αλλά και αυτός που  έχει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί ρομαντικά. Οι   πίθηκοι είναι πνευματώδεις και  εύστροφοι . Ίσως λίγοι να  κερδηθούν από τον πίθηκο - αλλά σκέφτεστε ότι αυτόν τον νοιάζει στην πραγματικότητα; Ο κόσμος του πιθήκου, γεμάτος  ενέργεια  και γιορτή. Συνήθως μπορεί να είναι αρκετά περίεργοι για το δικό τους καλό. Οι πίθηκοι αισθάνονται συχνά την ανάγκη να τα δοκιμάσουν όλα, τουλάχιστον για μία φορά. Η αγάπη του πιθήκου για τον εαυτό του μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα.

    Αυτό το ζώδιο μπορεί να έχει ελεγχόμενα όρια σχετικά με το φαγητό του, το αλκοόλ και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Όλες οι ώρες είναι ώρες διασκέδασης για τον πίθηκο, αλλά ακόμη κι’ όταν οδηγείται σε τερατώδεις καταστάσεις ή σε μια πληγωμένη καρδιά (γενικά κάποιου αλλού, όχι την δική τους), αυτό το ζώδιο μπορεί πραγματικά να εμφανίσει κάποιο ίχνος  τύψης. Βέβαια, δεν θα αναγνωρίσουν εξωτερικά το σφάλμα των τρόπων τους, αλλά θα προσπαθήσουν να τραβηχτούν πίσω και να κατευνάσουν για λίγο τα πνεύματα.

    Οι πίθηκοι πρέπει να προσπαθήσουν να μάθουν να σκέφτονται τους άλλους πρώτα -τουλάχιστον μερικές φορές. Ο κόσμος αυτού του ζωδίου θα είναι πληρέστερος μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του μόνο.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για έναν πίθηκο είναι ο Αρουραίος ή ο Δράκος. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στον πίθηκο της κινεζικής αστρολογίας είναι το Λιοντάρι.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.