Κόκορας

Κόκορας:

    Οι κόκορες είναι τα παγώνια του κινέζικου ωροσκοπίου! Αυτοί οι εύστροφοι χαρακτήρες  είναι πρακτικοί και πολυμήχανοι, προτιμούν αυτό που είναι δοκιμασμένο και αληθινό, παρά το ρίσκο. Οι κόκορες είναι έντονα παρατηρητικοί. Είναι δύσκολο να ξεφύγει οτιδήποτε από έναν κόκορα, δεδομένου ότι μοιάζουν να έχουν  μάτια και πίσω απ’ το κεφάλι τους! Αυτό μπορεί να οδηγήσει τους άλλους  να σκεφτούν ότι ο κόκορας είναι ψυχωτικός, αλλά δεν είναι αυτό, απλά, αυτό το ζώδιο δίνει μια έντονη προσοχή στη λεπτομέρεια κάνοντας ζούμ σε οτιδήποτε  απαιτεί  στενή ανάλυση.

    Οι κόκορες γίνονται συνήθως  μεγάλοι δικηγόροι,  χειρούργοι  και  λογιστές. Πέραν όλων των άλλων  ο κόκορας είναι πολύ απλός και ευθύς και  ανταμείβει την τιμιότητα των άλλων. Οι κόκορες δεν  κρύβονται πίσω απ’ το δάχτυλο τους. Είναι ανοικτά βιβλία, που λένε την αλήθεια και που κρατούν το λόγο τους. Θυμηθείτε ότι, αυτό το ζώδιο δεν επιτρέπει τις πτήσεις της φαντασίας και κρατά τα μάτια του πάντα ανοικτά. Οι κόκορες συνήθως είναι τελειομανείς. Το να τους παρατηρούν και να τους θαυμάζουν είναι αφροδισιακό για τους κόκορες. Οι εκδρομές στην φύση είναι κάτι που αρέσει πολύ στους κόκορες, ειδικά εάν συνοδεύονται από αγαπημένους τους φίλους. Το καλό ντύσιμο τους αρέσει επίσης, ανεξάρτητα από το κόστος του.

    Οι κόκορες κρατούν ένα άψογα τακτοποιημένο σπίτι. Συνήθως περιμένουν από τους εραστές τους, τους συγκατοίκους τους, ή τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους να διατηρήσουν τα ίδια υψηλά πρότυπα εμφάνισης και επικοινωνίας όπως αυτοί κάνουν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με πιο χαλαρούς τύπους που θέλουν να γίνονται αποδεκτοί ακριβώς όπως είναι. Ο κόκορας χρειάζεται σύντροφο, που θα καταλαβαίνει τη συντηρητική του φύση. Με το σωστό πρόσωπο, ο κόκορας μπορεί να είναι ο πιο πιστός, εμπιστευτικός και ενθαρρυντικός σύντροφος, που συχνά οπισθοχωρεί για να ευχαριστήσει τους αγαπημένους του.

    Οι κόκορες πρέπει να μάθουν να εκτιμούν και τα εσωτερικά τους χαρίσματα τόσο, όσο την καλή τους εμφάνιση. Οι άριστες ικανότητες αυτών των ανθρώπων και τα αιχμηρά μυαλά τους είναι ό,τι άλλοι θα προσέξουν στο πρόσωπο τους. Αυτό το ζώδιο θα έκανε επίσης καλά  να μάθει να υιοθετεί τη φιλοσοφία τού " ζήσε και να άσε και  τους άλλους να ζήσουν "  μια έκκληση στη λογική του κόκορα -ότι είναι άχρηστο να σπαταλάνε  χρόνο προβληματίζοντας τους άλλους –ίσως έτσι μάθει να αφήνει τους άλλους να είναι όπως θέλουν αυτοί να είναι.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για έναν κόκορα είναι το Βόδι ή το Φίδι. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στον κόκορα της κινεζικής αστρολογίας είναι η Παρθένος.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.