Σκύλος

Σκύλος:

    Στη δύση, το σκυλί είναι ο πιστότερος φίλος του ανθρώπου, αλλά για την κινεζική αστρολογία αυτό το ζώδιο θεωρείται λίγο  απρόβλεπτο. Τα σκυλιά είναι νομοταγή, πιστά και τίμια και πάντα κολλάνε στους σταθερούς κώδικες της δικής τους ηθικής. Εν τούτοις, αυτό το ζώδιο έχει  πρόβλημα στο να εμπιστεύεται τους άλλους. Είναι γενικά αρκετά αξιόπιστο το ίδιο, εκτός από κάποια περιστασιακά ψέματα που συνήθως λέει προκειμένου να κάνει τα πράγματα να πάνε πιο ομαλά.

    Το σκυλί κάνει έναν θαυμάσιο, διακριτικό και πιστό φίλο ο οποίος είναι και άριστος ακροατής. Η ρήση του σκυλιού φαίνεται να είναι: Ζήσε δίκαια, κοίταξε έξω για τους <<μικρούς>> ανθρώπους και να πάλεψε την αδικία όποτε είναι δυνατόν. Τα σκυλιά μπορούν να είναι δογματικά επίσης. Η αδιάλλακτη ή επίμονη πλευρά του σκυλιού μπορεί να γίνει φανερή ιδιαίτερα όταν αυτό το ζώδιο σε ένα σημαντικό πρόβλημα μπορεί μένει απαθές και ήρεμο. Αυτό το ζώδιο μπορεί επίσης να είναι πολύ κυκλοθυμικό. Η ταλάντευση της διάθεσης του χαρακτηρίζει τη συναισθηματική του ζωή  και συχνά το σκυλί χρειάζεται να ‘τρέξει’ μόνο του προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του.  Μέρος του προβλήματος είναι  οι παράλογοι φόβοι του, που μετατρέπονται σε  ανησυχίες και που γυρνάνε σε πληγωμένα συναισθήματα και περιστασιακή μελαγχολία.

    Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο χρειάζεται να μάθει βαθμιαία να εμπιστεύεται τους άλλους. Χωρίς  την εμπιστοσύνη ως θεμέλιο , τα σκυλιά μπορούν να γίνουν επικριτικά και χονδροκομμένα. Η τάση διάκρισης του σκυλιού, το κάνει έναν άριστο επιχειρηματία , ένα άτομο που μπορεί να μετατρέψει την κριτικά προστατευμένη φύση του σε έντονη διαίσθηση των πραγματικών κινήτρων των άλλων. Μπορεί να γίνουν τόσο ανήσυχοι και νευρικοί ώστε να αγχώσουν παρά πολύ το σύντροφο  τους!

    Τα σκυλιά χρειάζεται να ελέγχουν τις παράλογες ανησυχίες τους και θα ήταν καλύτερα επίσης  να χαλαρώσουν τα υψηλά πρότυπά τους, τα οποία μπορεί μερικές φορές να καταλήξουν στην αλλοτρίωση αυτών που αγαπούν. Τα ανήσυχα σκυλιά γίνονται εύθυμα κουτάβια όταν μαθαίνουν πώς να χαλαρώνουν.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για ένα σκυλί είναι η Τίγρης ή το Άλογο. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στο σκυλί της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο του Ζυγού.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.