Χοίρος

Χοίρος:

    Οι χοίροι είναι συμπαθητικοί και κατέχουν τέλειους τρόπους και γούστα. Έχουν τόσο μεγάλη  τελειομανία ώστε στους άλλους μπορεί  να φανούν  υπερόπτες, αλλά αυτό είναι μια παρερμηνεία. Οι χοίροι κατέχονται απλά από μια αληθινά πολυτελή φύση,  που της αρέσουν τα στολίδια και ο πλούτος (στο φαγητό, στην ερωτική τους ζωή και όπου αλλού αυτοί σκέφτονται). Αυτό το ζώδιο πιστεύει στις καλύτερες ποιότητες της ανθρωπότητας και δεν θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο.

    Οι χοίροι φροντίζουν πολύ για τους φίλους τους, την οικογένεια και την εργασία και προσπαθούν σκληρά, να κρατήσουν τον καθένα ευτυχισμένο στη ζωή του. Το να βοηθά τους άλλους είναι μια αληθινή ευχαρίστηση για το χοίρο, ο οποίος αισθάνεται καλύτερα όταν όλοι χαμογελούν. Οι χοίροι είναι τόσο μεγαλόψυχοι ώστε να μπορούν να εμφανιστούν στους άλλους σχεδόν σαν άγιοι. Γίνονται σημαντικοί σύντροφοι κατά κάποιο τρόπο  λόγω της άρνησής τους να δουν την  αρνητική πλευρά σε έναν σύντροφο, αλλά αυτή η ροδαλά-χρωματισμένη όψη μπορεί να οδηγήσει  αυτό το ζώδιο σε μια τάση που επιτρέπει στους άλλους  να το εκμεταλλευθούν.  Αντίθετα με τις φαινομενικά καλοκάγαθες διαθέσεις τους, οι χοίροι μπορεί να είναι αρκετά δηλητηριώδεις όταν προδοθούν από έναν εραστή, ή έναν φίλο ή έναν συνεργάτη.

    Οι χοίροι είναι ιδιαίτερα ευφυή πλάσματα και αναζητούν  την ανώτερη γνώση. Μπορούν να παρερμηνευθούν ως οκνηροί, εξ αιτίας της αγάπης τους για την καλή ζωή. Αυτό το ζώδιο θα μπορούσε ευχαρίστως  να ξοδέψει  ώρες ,για ύπνο, για ένα πολύωρο μπάνιο με αφρόλουτρο ή ένα πολυτελές γεύμα. Οι χοίροι γίνονται  θαυμάσιοι σύντροφοι εξ αιτίας της χρυσής καρδιάς τους και της αγάπης τους για την οικογένεια. Διεκδικούν συνήθως την αποκλειστικότητα, επιλέγοντας να ξοδέψουν το χρόνο τους με εκείνους που θα τους εκτιμήσουν πιο πολύ και θα αγνοήσουν τον υπόλοιπο κόσμο για χάρη τους. Οι χοίροι θα έκαναν καλά  να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν  περισσότερα πράγματα στη ζωή απ’ το να απαιτούν συνέχεια.

    Η  συμβατότερη αντιστοιχία για έναν χοίρο είναι το Κουνέλι και η Κατσίκα. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στο Χοίρο της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο Σκορπιού.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.