Επιδράσεις αστερισμώνΟι επιδράσεις των αστερισμών:

   Κριός: Συμβολίζει την θυσία. Είναι το σύμβολο των ενστίκτων μας. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το σύμβολο αυτό είναι έξυπνα, όλο φλόγα, έχουν ένα επιθετικό πνεύμα, ενεργητική και επιβλητική θέληση. Είναι άνθρωποι της δράσης, ασυμβίβαστοι, ανυπότακτοι, δεσποτικοί, που εύκολα οργίζονται και μαλώνουν. Γίνονται εξαίρετοι πολεμιστές.

   Ταύρος: Συμβολίζει την γονιμότητα και τις αναπαραγωγικές δυνάμεις. Δημιουργεί ένα χαρακτήρα σκυθρωπό κι επιφυλακτικό, που αργεί να θυμώσει, μα που τότε γίνεται βίαιος και όλο οργή, άπληστος, με τάση στις ηδονές των αισθήσεων. Παρ’ όλ’ αυτά είναι όλο φροντίδα, όλο επιμονή. Προεδρεύει σε βιομηχανίες και διάφορες εφαρμογές τους, καθώς διαθέτει ζωοποιητικές και γόνιμες ικανότητες σιωπηλής σκέψης.

   Δίδυμοι: Συμβολίζουν την ενότητα δράσης, τη δύναμη μέσα από την ένωση. Δίνουν έμπνευση, ενεργητικότητα στις επιχειρήσεις, μια μεγάλη επιθυμία για μάθηση, δραστηριότητα, πολλή φαντασία και λογική, ένα χαρακτήρα κάπως ελαφρό, που αλλάζει εύκολα, αλλά τίμιο και γενναιόδωρο. Αυτό το σύμβολο απεικονίζει την ένωση της λογικής με τη διόραση και στη συνέχεια, την πιο ανώτερη κατάσταση ενσαρκωμένου ανθρώπου.

   Καρκίνος: Συμβολίζει την οπισθοχώρηση, την πορεία προς τα πίσω. Δίνει άτομα που τους αρέσει να αντιδικούν και που αγαπούν τα παράδοξα. Επιδρά πάνω στις συλλογικές δυνάμεις του ανθρώπου και στο ζώδιο αυτό ανήκουν μέντιουμ άμεσης έμπνευσης. Τα άτομα που επηρεάζει αυτό το σύμβολο είναι ντροπαλά, τους αρέσει να ζουν αποτραβηγμένα. Είναι ευαίσθητα άτομα που σκέφτονται πολύ.

   Λέων: Είναι το σύμβολο της δύναμης και του θάρρους. Κυριαρχεί πάνω στην καρδιά, δίνει μεγάλη ψυχική δύναμη και ισχυρή ζωτική ενέργεια. Μας δίνει γενναιόδωρα και συμπαθητικά άτομα, ικανούς ρήτορες, παρορμητικούς, παθιασμένους, με φλογερή θέληση, που παρασύρουν τους άλλους, μα που οι ιδέες τους ξεπερνούν πάντοτε τα μέσα δράσης τους.

   Παρθένος: Συμβολίζει την αγνότητα. Τα άτομα που γεννήθηκαν σ’ αυτό το σύμβολο είναι ήρεμα, ικανοποιημένα, αγαπούν τη μελέτη, τη μόρφωση, κι από την άλλη μεριά έχουν ένα μυαλό πολύ καλά οργανωμένο και προικισμένο με ανώτερες διανοητικές ικανότητες. Η Παρθένος προσφέρει την ελπίδα και την ικανοποίηση απ’ τον ίδιο τον εαυτό της. Έχει τάση προς επιστημονικές εφαρμογές και δημιουργεί τύπους και χαρακτήρες που θυμώνουν εύκολα.

   Ζυγός: Είναι το σύμβολο της δικαιοσύνης, του μέτρου, της ανακατανομής και της ισότητας. Δίνει άτομα με εσώτερη αντίληψη που εξισορροπείται από τη διόραση, την προβλεπτικότητα και την λογική. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από την επιρροή του έχουν ιδέες παγκόσμιας συναδέλφωσης και ισότητας, αλλά μόνο στη θεωρία. Θα πρέπει αυτό να τους εξυπηρετεί για να το καταστήσουν πράξη. Αποκτούν σιωπηλά ανώτερες θέσεις, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα σκέπτονται όλα πολύ, είναι πολύ ισορροπημένοι και χωρίς μεγάλες και παθιασμένες κινήσεις. Προκαλούν το σεβασμό, αγαπούν στα πάντα το σωστό μέτρο του κέντρου, δεν είναι υπερβολικοί σε τίποτα και σε όλα βρίσκονται πολύ κοντά στη σοφία. Αυτό το σύμβολο έχει κράση λεπτή, χαρακτήρα καλό, αξιαγάπητο και γλυκό. 

   Σκορπιός: Συμβολίζει τις απογοητεύσεις και το θάνατο. Ευνοεί τις ερωτικές ικανότητες και τις οδηγεί ως το βαθμό κατάχρησης. Δίνει πλήθος ιδέες, αναρίθμητα σχέδια και νέες θεωρίες, μια οξεία αντίληψη, μια θετική θέληση. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό διακρίνονται σαν γιατροί, χειρούργοι, χημικοί και έχουν μια κλίση προς τις μηχανικές τέχνες. Είναι σωματώδη άτομα και δυνατά, εγωιστές και επιφυλακτικοί.

   Τοξότης: Είναι το σύμβολο του δυαδισμού μέσα στη Φύση. Δίνει διαθέσεις για αθλητισμό, για το κυνήγι προπάντων. Τα άτομα που επηρεάζει έχουν μια ορισμένη κοσμική επιβολή. Δίνει οργανωτική δύναμη πνεύματος, υπακοή και ικανότητες ηγετικές. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό παίρνουν γρήγορες αποφάσεις, επιβάλλονται εξαιρετικά στους άλλους και στον ίδιο τον εαυτό τους, είναι όμορφα στο πρόσωπο, ζωηρά, ενεργητικά, επιδέξια, νομιμόφρονα, γενναιόδωρα, ελεήμονα και αγαπούν την ελευθερία. Το ταμπεραμέντο τους είναι φλογερό και ο χαρακτήρας τους καλοκάγαθος.

   Αιγόκερος: Συμβολίζει το αμάρτημα. Είναι ακόμη το έμβλημα της υλικής υποδούλωσης. Τα άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο αυτό είναι γόνιμα σε σχέδια και πάντα έρμαια των περιστάσεων. Ξέρουν να ανακαλύπτουν στον άλλο όλα τα αδύνατα σημεία του για να επωφεληθούν από αυτά και να ευεργετηθούν. Υποκριτές και καλοί ομιλητές, επεμβαίνουν πάντα, υπόσχονται τα πάντα, αλλά δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Δεν αγαπούν καθόλου τις κοπιαστικές εργασίες, και δεν είναι ενεργητικοί παρά μόνο όταν απειλούνται τα συμφέροντά τους. Είναι επιφυλακτικοί και λεπτοί, πολλές φορές μελαγχολικοί και εγωιστές. 

   Υδροχόος: Είναι το σύμβολο της κρίσης. Απεικονίζει τα υλικά φαινόμενα και τις διορατικές επιστήμες ή τα ένστικτα και περιορίζεται σε ό,τι μπορεί να αποδειχθεί με βάση τις αισθήσεις. Τα άτομα που επηρεάζονται από το ζώδιο αυτό είναι γεροδεμένα, αιματώδη, κομψά, αξιαγάπητα, πνευματικά, που ξεχωρίζουν σε όλα.

   Ιχθύς: Είναι το σύμβολο των μανιασμένων κυμάτων, δίνοντας ένα είδος διανοητικής αδιαφορίας, σχεδόν απόλυτης ξεγνοιασιάς. Τα άτομα που γεννήθηκαν στο σύμβολο αυτό έχουν χλομή όψη και ψαρίσια μάτια. Είναι δειλά, γαληνεμένα, ικανά να αφεθούν σε επιρροές.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.