ΚαφεμαντείαΚαφεμαντεία:

Όλα τα γεγονότα που αφορούν τη ζωή κάθε ανθρώπου βρίσκονται μέσα στο αστρικό πεδίο με μορφή εικόνων και παραστάσεων οι οποίες στη συνέχεια σχηματίζονται μέσα στο φλιτζάνι του καφέ. Το φαινόμενο τις καφεμαντείας έχει μια απλοϊκή επιστημονική εξήγηση.

Η ζωή μας διαρκεί κατά μέσο όρο 72 χρόνια. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα συμβαίνουν πολλά γεγονότα. Αυτό το χρονικό διάστημα σε σχέση με το συμπαντικό χρόνο αποτελεί ένα ελάχιστο κλάσμα του δευτερόλεπτου και σε αυτό το χρονικό διάστημα παρελθόν παρόν και μέλλον του ανθρώπου βρίσκονται συμπυκνωμένα μέσα στην μαγνητική σφαίρα του.

Έτσι και ο καφές ο οποίος αποτελείται από μικρούς κόκκους υπόκειται στην επίδραση των μαγνητικών δυνάμεων. Επομένως όταν κάποιος πίνει καφέ συγκεντρωμένος στις σκέψεις του, η ενέργεια που εκπέμπει το άτομο παρασύρει τους κόκκους του καφέ και σχηματίζει τα διάφορα σχήματα από τα οποία μπορούμε να δούμε το παρελθόν και το παρόν και να προβλέψουμε το μέλλον.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.