Σχέσεις ζωδίωνΣχέσεις ζωδίων:

Στη σημερινή πολυτάραχη εποχή, που οι ανθρώπινες σχέσεις περνούν κρίση, έρχεται η Αστρολογία να μεταμορφώσει τη ζωή μας, δίνοντας μία άλλη διάσταση στον αισθηματικό τομέα. Η αρωγή της είναι πολύτιμη γιατί μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε γιατί ένα άτομο είναι μία λαμπρή προσωπικότητα, ενώ κάποιο άλλο μας οδηγεί στην καταστροφή. Η αληθινή αγάπη εδρεύει μέσα σε όλους μας και όλοι ονειρεύονται να την ζήσουν. Σε συνδυασμό με τον ιδανικό σύντροφο, δημιουργείται μία όμορφη σχέση που μεταβάλλει τη ζωή μας. Όσα περισσότερα γνωρίζετε γι΄ αυτόν, τόσο πιο εύκολα επικοινωνείτε μαζί του. Οι παρακάτω συνδυασμοί σας δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να πετύχετε μία αρμονική σχέση με το πρόσωπο που σας ταιριάζει ή όχι.

Κριός (21-3 έως 20-4)


Με άλλον ΚΡΙΟ: Αν και στην αρχή η σχέση δείχνει να πηγαίνει καλά, εντούτοις οι συνεχείς διαφωνίες μεταξύ τους δεν εγγυώνται μία μακροχρόνια σχέση. Το πάθος όμως κυριαρχεί και στις δυο μεριές, πράγμα που είναι και το μόνο θετικό στοιχείο.

Με ΤΑΥΡΟ: Για να πάει καλά αυτή η σχέση θα πρέπει ο ΚΡΙΟΣ να δείξει ειλικρίνεια και να υπάρξει μαζί τους προθυμία για να στηρίξουν και να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον. Οι διαφορές μπορούν να απομακρυνθούν.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Εδώ ενώνεται η τρυφερότητα και η δεξιοτεχνία, μαζί με τον άστατο χαρακτήρα και των δύο. Η ζωή μαζί του θα είναι μία πρόκληση και διαρκής διέγερση, αλλά θα πρέπει να συμπορεύονται ο νους με το σώμα.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Η έλξη μεταξύ αυτών των δύο είναι πολύ ισχυρή και στην αρχή όλα εξελίσσονται θαυμάσια. Σιγά- σιγά, όμως, όταν σβήσει η πρώτη φλόγα, αρχίζουν οι ομηρικοί καυγάδες. Έτσι αυτή η σχέση γρήγορα ναυαγεί.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Σε αυτή τη σχέση ο ΚΡΙΟΣ βρίσκει το ιδανικό ταίρι και η σχέση τους χαρακτηρίζεται από ορμή και πάθος. Οι προσωρινές συγκρούσεις, που οφείλονται στην τάση κυριαρχίας και των δύο, γίνονται αιτία για φλογερή συμφιλίωση.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Εδώ υπάρχει η θέληση για αλληλοβοήθεια στις δύσκολες στιγμές και η ανεκτικότητα και από τις δύο πλευρές. Η σύγκρουση της τόλμης με την συντηρητικότητα δεν δίνουν περιθώρια για μία πετυχημένη σχέση.

Με ΖΥΓΟ: Η έλξη μεταξύ τους είναι ακατανίκητη και έχουμε την τέλεια ισορροπία δράσης. Εδώ τα ετερώνυμα έλκονται-στον ερωτικό κυρίως τομέα- με επιτυχία και ο ΖΥΓΟΣ κρατά τη σχέση ζωντανή, παρόλες τις αντιθέσεις, ενώ απαλύνει την επιθετικότητα του ΚΡΙΟΥ.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Με τον άστατο, αλλά αισθησιακό ΣΚΟΡΠΙΟ, δημιουργείται μία σχέση αρκετά διεγερτική. ΄Όμως η ζήλια του βάζει σε δοκιμασία τη σχέση με αναπόφευκτες εκρήξεις οργής και συντρίμμια στο πέρασμά τους. Ο γάμος συνήθως αποτυγχάνει.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Αρκετά μαχητικός ο ΤΟΞΟΤΗΣ δεν υστερεί και στον ερωτικό τομέα. Αυτό δημιουργεί κατάλληλη ατμόσφαιρα για αισθησιακό κάλεσμα. Μοιράζονται όνειρα και αγάπη και είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα με έναν ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Αν και στον ερωτικό τομέα υπάρχουν πολλά κοινά σημεία, στην καθημερινή όμως ζωή, η υπεροψία, ο υλισμός και ο εγωισμός του ΑΙΓΟΚΕΡΩ δηλητηριάζουν τη σχέση.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Μία ευχάριστη και δροσερή σχέση με πολλά συνταραχτικά γεγονότα. Πολλές ευτυχισμένες στιγμές δημιουργούν ονειρική ατμόσφαιρα και οι με αμοιβαίες υποχωρήσεις και κατανόηση προχωρούν στον τέλειο γάμο.

Με ΙΧΘΥ: Πραγματώνει ένα υπέροχο ειδύλλιο με πολύ ρομαντισμό. Η ευαισθησία και η ρομαντική διάθεση του ΙΧΘΥ, ελκύει σ αν μαγνήτης το δυναμικό και τολμηρό ΚΡΙΟ. Ο γάμος θεωρείται πετυχημένος και οποιαδήποτε διαφορά εξασθενεί γρήγορα.

Ταύρος (21-4 έως 20-5)


Με άλλον ΤΑΥΡΟ: Η επιθετικότητα και ισχυρογνωμοσύνη τους μπορεί να οδηγήσουν τη σχέση σε πλήξη και πληγωμένα αισθήματα, παρόλο ότι στον ερωτικό τομέα υπάρχει πλήρης ανταπόκριση. Οι προοπτικές ενός καλού γάμου είναι λίγες.

Με ΚΡΙΟ: Εκπληκτικές επιδόσεις στον ερωτικό τομέα από τη μεριά του ΚΡΙΟΥ παραμερίζουν τον συντηρητισμό του ΤΑΥΡΟΥ και τον οδηγούν σε παράφορο έρωτα. Τον ενθαρρύνουν να είναι τολμηρός, αλλά η απιστία του ΚΡΙΟΥ καταστρέφει τον γάμο.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Υπάρχει αλληλοσεβασμός και έντονος μαγνητισμός. Η συντηρητικότητα όμως του ΤΑΥΡΟΥ εκνευρίζει τον ΔΙΔΥΜΟ και εξαντλεί την υπομονή του. Σε συνδυασμό Δε με τις διαφορετικές απόψεις για τη ζωή, δύσκολα ο γάμος στεριώνει.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Τα κοινά σημεία μεταξύ τους είναι πολλά. Η αγάπη για το σπίτι, αλλά και ο ρομαντισμός δένουν αυτό το ζευγάρι στην καθημερινή ζωή. Μαζί μοιράζονται πολλές χαρές προχωρώντας για νομιμοποίηση, καταλήγουν στον τέλειο γάμο.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Η ένωση αυτών των δύο με επιτυχία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, είναι αδύνατον να ζήσουν για πολύ καιρό μαζί. Παρανομία και πίστη δεν συμβιβάζονται. Καλύτερα να απομακρυνθούν νωρίς.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Ο συντηρητικός ΠΑΡΘΕΝΟΣ εκνευρίζει τον ΤΑΥΡΟ με τον πουριτανισμό του. Ζητάει από αυτόν τη φαντασίωση και ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ με τη σειρά του την εγρήγορση. Τελικά, ο δεσμός αποδεικνύεται καλός και ο γάμος πετυχημένος.

Με ΖΥΓΟ: Ισχυρογνωμοσύνη και παράλογες απαιτήσεις δεν πρέπει να καταστρέφουν μία σχέση που έχει φτιαχτεί για να προσφέρει απλόχερα συναισθηματική ζεστασιά και εγγυάται ονειρικές στιγμές στον ερωτικό τομέα. Πιθανή απόρριψη φέρνει προβλήματα.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Αμοιβαίο αίσθημα μεταξύ των αντιθέτων αναπτύσσεται γρήγορα και υπάρχει ισορροπία. Η συνεργασία σ ε όλους τους τομείς υπόσχεται κατανόηση, αλλά και μία σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί με βάση την αμοιβαία πίστη.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Πολύ δύσκολα ευδοκιμεί η σχέση αυτή, αφού είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο ερωτικός τομές υπόσχεται ξέφρενο πανηγύρι, εν αντιθέσει με τους άλλους τομείς, όπου δεν έχουν κοινό παρανομαστή.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Σ΄ αυτή τη σχέση δεν θα υπάρχει εκρηκτική ατμόσφαιρα με περιόδους εξάρσεων, αλλά σταθερότητα, αγάπη και γαλήνη. Σ΄ αυτήν ο ΤΑΥΡΟΣ θα αράξει και θα ηρεμήσει, νοιώθοντας ζεστασιά.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Είναι πάλι πολύ δύσκολο να δοθούν εγγυήσεις για μία καλή σχέση, αφού σ ε πολλά σημεία είναι αταίριαστοι. Ο ΤΑΥΡΟΣ δεν ανέχεται την αδιαφορία και την ψυχρότητα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Το μόνο που επιθυμεί είναι η φιλία του.

Με ΙΧΘΥ: Ο ερωτιάρης και ρομαντικός ΙΧΘΥΣ εξάπτει τη φαντασία του ΤΑΥΡΟΥ και είναι σε θέση να προσφέρει την πλήρη ευτυχία, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του. Η σχέση εξελίσσεται θαυμάσια και ο γάμος καταπληκτικός.

Δίδυμοι (21/5 έως 21/6)


Με άλλο ΔΙΔΥΜΟ: Νιώθετε ότι έχετε πολλά κοινά σημεία, ακόμα και στον έρωτα. Γνωρίζοντας, όμως, καλά ο ένας τον άλλον, γρήγορα ανακαλύπτετε πω επέρχεται ανία και βαδίζετε προς την καταστροφή. Πολύ σπάνια ο γάμος ευδοκιμεί.

Με ΚΡΙΟ: Η σχέση αυτή τροφοδοτεί τις φιλοδοξίες σας και ζεσταίνει την καρδιά σας. Και οι δύο κατευθύνεστε σταθερά προς την επιτυχία και δεν αφήνετε περιθώριο για πλήξη. Οι προοπτικές για μακροχρόνια σχέση είναι πολλές.

Με ΤΑΥΡΟ: Ο ΤΑΥΡΟΣ προσφέρει σιγουριά και προστασία στη σχέση και οι αντιλήψεις του για τη ζωή είναι ξεκαθαρισμένες. Ο ΔΙΔΥΜΟΣ, όμως, αποζητά την ένταση και μόνο ανία βρίσκει στον ΤΑΥΡΟ. Οι πιθανότητες αποτυχίας και επιτυχίας είναι ίδιες.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Έξυπνες κινήσεις και από τις δύο μεριές μπορούν να απομακρύνουν σειρά συγκρούσεων από τη σχέση αυτή. Οι διαφορές είναι πολλές, εκτός από τις ιδιαίτερες στιγμές τους που σώζουν την κατάσταση. Τίποτα, όμως, δεν υπόσχεται λαμπρό μέλλον.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Ένας θαυμάσιος συνδυασμός που είναι σε θέση να διοχετεύσει την αμεί8ωτη ενεργητικότητα τους σε δημιουργικά μονοπάτια. Δημιουργείται μία θερμή σχέση και οι οιωνοί είναι άριστοι για μία μακροχρόνια συμβίωση.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Χρειάζεται σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή προκειμένου να ξεπεραστούν τα καθημερινά προβλήματα. Κριτικάροντας διαρκώς τον ΔΙΔΥΜΟ, ακόμη και στον έρωτα, δημιουργούνται ρήξεις. ΄Ετσι, αυτή η σχέση δεν υπόσχεται κανένα μέλλον.

Με ΖΥΓΟ: Η σχέση με ΖΥΓΟ είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η ζήλια του ΖΥΓΟΥ δεν προσφέρει ηρεμία στη σχέση. Συνεργάζονται ωραία επαγγελματικά και υπάρχει φλόγα στη σχέση. Οι πιθανότητες για καλό γάμο είναι πολλές και η ευτυχία σχεδόν εξασφαλισμένη.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Εφόσον καταπνίγονται οι φιλοδοξίες για το χατίρι των άλλων, η σχέση αυτή καταντά μαρτύριο. Παρόλες τις φαινομενικές ομοιότητες στην αρχή, γρήγορα ψυχραίνονται και απομακρύνονται. Σπάνια αυτή η σχέση ευδοκιμεί.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Πρόθυμα συνεργάζονται και σέβονται τις επιθυμίες ο ένας του άλλου, αλλά τα αδύνατα σημεία που παρουσιάζονται κατά καιρούς δηλητηριάζουν τη σχέση. Εάν όμως μοχθήσουν για τη διατήρηση της το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Μία αρρωστημένη θεωρητικά σχέση, αφού ο άστατος και αυθόρμητος ΔΙΔΥΜΟΣ αποδεικνύεται ακατάλληλος για τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Μπορεί να συνυρπάξουν ομαλά, εάν καταπνίξουν τις διαφορές τους και πάνω από όλα βάλουν την αγάπη τους.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Σχέση αρκετά ευχάριστη και παραγωγική και για τους δύο. Η ζωή τους είναι γεμάτη περιπέτεια, χωρίς περιθώρια πλήξης. Ο έρωτας τους είναι συναρπαστικός και ο γάμος στέρεος και πολύ ευτυχισμένος.

Με ΙΧΘΥ: Πολύ συναισθηματικός και ευαίσθητος ο ΙΧΘΥΣ δεν ανέχεται την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των ΔΙΔΥΜΩΝ. Αν και περνούν καλά μαζί, η ανασφάλεια του ΙΧΘΥ καταστρέφει τη σχέση. Ο γάμος καταλήγει σε δυστυχία.

Καρκίνος (22-6 έως 22-7)


Με άλλον ΚΑΡΚΙΝΟ: Δύο αδελφές ψυχές. Τα πολλά κοινά σημεία τους ενώνουν, προπάντων όμως η ευαισθησία και η φλογερή ιδιοσυγκρασία τους. Οι μικροδιαφορές απομακρύνονται για να δώσουν τη θέση τους σε μία όμορφη σχέση.

Με ΚΡΙΟ: Κριτικάροντας συνέχεια τον ΚΑΡΚΙΝΟ ο ΚΡΙΟΣ δημιουργεί μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ταρακουνώντας τα λιμνάζοντα ύδατα. Αν και αρχικά υπάρχει μεγάλη έλξη μεταξύ τους, γρήγορα απομακρύνονται κουρασμένοι από τις καθημερινές διαφορές.

Με ΤΑΥΡΟ: Υπάρχει μεγάλη κατανόηση και από τις δυό πλευρές και εμπνέει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ συμπαραστέκεται στα προβλήματα και τις φοβίες του ΤΑΥΡΟΥ. Εκτιμώντας ο ένας τον άλλον προχωρούν σε πετυχημένη συμβίωση.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Ο συναισθηματικός, ρομαντικός, αλλά και ανασφαλής ΚΑΡΚΙΝΟΣ, δύσκολα δέχεται τη συμπεριφορά του ερωτύλου ΔΙΔΥΜΟΥ. Παρόλο που γίνονται προσπάθειες για κάποια ισορροπία, εν τούτοις ο δεσμός δεν μέλλει να ευδοκιμήσει.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Αρκετά ζεστή και φλογερή σχέση, που εμπνέει τον ΚΑΡΚΙΝΟ να δίνει διαρκώς στον ΛΕΟΝΤΑ αυτό που επιθυμεί. Γενναιόδωρα αισθήματα και ενθαρρυντική διάθεση, είναι υπέροχα συστατικά για ένα φλογερό και καταπληκτικό γάμο.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Στην ΠΑΡΘΕΝΟ βρίσκει την αίσθηση της σιγουριάς και της πρακτικότητας κα μία σχέση μαζί της είναι αρκετά ευχάριστη. Ο γάμος έχει επιτυχία.

Με ΖΥΓΟ: Η υπερβολική ανασφάλεια και ευαισθησία του ΚΑΡΚΙΝΟΥ εκνευρίζουν αφάνταστα τον ΖΥΓΟ και δημιουργούνται έτσι δυσκολίες στη σχέση. Γρήγορα η έλξη μεταξύ τους μετατρέπεται σε απώθηση. Ο γάμος δεν συζητείται.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Αν και ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ είναι πολύ ζηλιάρης και επιθυμεί να κυριαρχεί στι ταίρι του, βλέποντας την αφοσίωση και τρυφερότητα του ΚΑΡΚΙΝΟΥ ηρεμεί και προχωρεί στη δημιουργία όμορφου δεσμού, που μπορεί να εξελιχθεί σ ε πετυχημένο γάμο.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Καχυποψία και καθημερινά προβλήματα, γίνονται αιτία για συνεχεί8ς συγκρούσεις. Εξάλλου, οι αντίθετες επιθυμίες και των δύο δεν αφήνουν περιθώρια για μία ομαλή συμβίωση, αφού εκ φύσεως είναι διαμετρικά αντίθετοι..

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Αυτό το άτομο μπορεί να χαρίσει όλο τον κόσμο με αντάλλαγμα την οικογενειακή γαλήνη. Ο καθένας εκφράζει ορισμένα γνωρίσματα, που ο άλλος επιθυμεί να καλλιεργήσει. Παρόλες τις διαφορές αυτών των ζωδίων, η ερωτική τους ζωή είναι ενδιαφέρουσα, όχι όμως και ο γάμος.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα παρουσιάζονται σε αυτή τη σχέση και τη δηλητηριάζουν. Ο ανέμελος ΥΔΡΟΧΟΟΣ δυσανασχετεί με τον συντηρητικό ΚΑΡΚΙΝΟ, γι΄ αυτό και η σχέση δύσκολα ευδοκιμεί. Ο γάμος είναι προβληματικός.

Με ΙΧΘΥ: Εδώ τα πράγματα εξελίσσονται πύρινα. Μπορούν να προσφέρουν τα αναγκαία στηρίγματα ο ένας στον άλλον. Στον ερωτικό τομέα, οι καλύτερες στιγμές τους ακολουθούν έναν τρομερό καυγά. Ηρεμούν συζητώντας και περνούν αξέχαστες ερωτικές στιγμές γεμάτες φαντασιώσεις.

Λέων (23-7 έως 22-8)


Mε άλλο ΛΕΟΝΤΑ: δύο ανταγωνιστικά ζώδια που ανταγωνίζονται ποιο θα είν αι το επίκεντρο της προσοχής. Θαυμάζουν και εκτιμούν τη ρομαντική, γεμάτη έμπνευση και παιχνίδι φύση ο ένας του άλλου. Απολαυστικό ειδύλλιο.

Με ΚΡΙΟ: Αυτή η σχέση είναι φανταστική, παρόλες τις συγκρούσεις που υπάρχουν συχνά μεταξύ τους, έχοντας τάσεις κυριαρχίας ο ένας στον άλλον. Η ερωτική τους σχέση είναι φλογερή και γεμάτη φαντασίωση. Τα προβλήματα απομακρύνονται και ο γάμος έχει επιτυχία.

Με ΤΑΥΡΟ: Η ένταση στη σχέση και ο ρομαντισμός με τη στοργή, τους συναρπάζουν. ΄Όμως, οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους γρήγορα τους απομακρύνουν. Μπορεί να δημιουργηθεί ένας δεσμός, αλλά δεν δίνονται εγγυήσεις για μακροχρόνια συμβίωση.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Οι δρόμοι επικοινωνίας μεταξύ τους είναι ανοιχτοί και η μεταξύ τους έλξη, ακατανίκητη. Εάν και οι δύο ξεχάσουν τις εξωσυζυγικές τους επιθυμίες, τότε αυτή η σχέση υπόσχεται λαμπρό μέλλον και ευτυχισμένο γάμο.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Με τον Καρκίνο ενθαρρύνεστε στις ενέργειες σας και τον εμπνέετε να συμμετέχει στις χαρές της ζωής. Είστε διατεθειμένοι να δώσετε πολλά για να κερδίσετε την αμέριστη αφοσίωση του ΚΑΡΚΙΝΟΥ. Ψυχραιμία και υποχωρήσεις υπόσχονται ευνοϊκό μέλλον.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Οι αντιθέσεις των δύο δημιουργούν προβλήματα. Ο δυναμισμός και ο ερωτισμός του ΛΕΟΝΤΑ φοβίζουν τον ΠΑΡΘΕΝΟ. Αυτός με τη σειρά του τον κριτικάρει πολύ συχνά, εξαιτίας του συντηρητισμού του. Μία σύντομη σχέση, μπορεί να δημιουργηθεί, αλλά γάμος, όχι!

Με ΖΥΓΟ: Η σχέση αυτή εξελίσσεται θαυμάσια αφού επικοινωνούν μεταξύ τους και τα μηνύματα ρέουν εύκολα. Συμπληρώνοντας ο ένας τις επιθυμίες του άλλου, δημιουργούν μία φλογερή και εντυπωσιακή σχέση, που μπορεί να καταλήξει σε καλό γάμο.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Δύσκολα συγχωρούν ο ένας τα ελαττώματα του άλλου, γι΄ αυτό η ατμόσφαιρα συχνά είναι ηλεκτρισμένη. Ενώ γενικά δεν τα πάνε καλά, στον ερωτικό τομέα καταπλήσσει ο ένας τον άλλον και ο δεσμός είναι περίφημος. Ο γάμος, όμως, απορρίπτεται.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Με τον ΤΟΞΟΤΗ η σχέση είναι πολύ συναρπαστική. Διασκεδάζει με τις πρωτοβουλίες του, αλλά και ενοχλείται από τον άστατο χαρακτήρα του. Αντλεί δύναμη από αυτόν και οι φλογερές τους στιγμές τους ανανεώνουν. Αυτός ο δεσμός εγγυάται πετυχημένο γάμο.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται, βάζοντας σε κίνδυνο αυτόν τον δεσμό. Ο ρομαντισμός και η έντονη προσωπικότητα του ΛΕΟΝΤΑ προσκρούει στον άκρως αντίθετο χαρακτήρα του Αιγόκερου. Μπορεί ερωτικά να δουν "καλές στιγμές", αλλά γρήγορα απομακρύνονται.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Υπάρχουν πολλές ομοιότητες, αλλά και πολλές διαφορές. Η φαντασία εξάπτεται στον ερωτικό τομέα, αλλά η επιθυμία υπεροχής και από τις δυό πλευρές, καθώς και η υπεροχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ, εκνευρίζουν τον ΛΕΟΝΤΑ. Επιτυχία και αποτυχία έχουν τις ίδιες πιθανότητες.

Με ΙΧΘΥ: Η ευαισθησία και η εσωστρέφεια του ΙΧΘΥ έρχεται σε αντίθεση με την εκρηκτικότητα και εκδηλωτικότητα του ΛΕΟΝΤΑ. Τα προβλήματα συσσωρεύονται και η επικοινωνία γρήγορα σπάει. Ο δεσμός είναι δύσκολος και για γάμο, ούτε λέξη!

Παρθένος (23-8 έως 22/9)


Με άλλον ΠΑΡΘΕΝΟ: Δύο ίδιες προσωπικότητες, που μπορούν να καταφέρουν πολλά, αρκεί να μη χάνουν χρόνο, κριτικάροντας ή γκρινιάζοντας ο ένας τον άλλον. Ο δεσμός είναι έντονος και οι ερωτικές απαιτήσεις, όχι υπερβολικές. Ο γάμος μπορεί να εξελιχθεί θαυμάσια.

Με ΚΡΙΟ: Υπάρχει δυνατή έλξη, αλλά και προκατάληψη γι΄ αυτά τα άτομα. Η θρασύτητα του ΚΡΙΟΥ ελκύει την ΠΑΡΘΕΝΟ, που διαφέρει από αυτόν σε πολλά σημεία. Στον ερωτικό τομέα θα τα πάνε θαυμάσια, όχι, όμως και στον γάμο.

Με ΤΑΥΡΟ: Η σχέση αυτή είναι κάπως περίεργη και στερείται λογικής. Αν και η ΠΑΡΘΕΝΟΣ λεπτολογεί και κριτικάρει τις κινήσεις του ΤΑΥΡΟΥ, εν τούτοις δέχεται τα καπρίτσια του και εναρμονίζονται απολαμβάνοντας τις ιδιωτικές τους στιγμές. Ένας σωστός γάμος.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Δύο νευρικές τάσεις με υπερβολικές αντιδράσεις. Η σχέση τους θα είναι προβληματική, γιατί ο ανεξάρτητος ΔΙΔΥΜΟΣ, αντιδρά στην τάση κυριαρχίας της ΠΑΡΘΕΝΟΥ. Οι διαφορές και στον ερωτικό τομέα δεν εγγυώνται ευτυχή κατάληξη.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: τα σοβαρά προβλήματα λύνονται με την καλή θέληση και των δύο. Φιλία και έρωτας συμπορεύονται και ευδοκιμούν. Η σχέση είναι γλυκιά και τρυφερή και ο φλογερός δεσμός τους καταλήγει σε σταθερό γάμο. Ταιριάζουν απόλυτα στις πολιτικές τους απόψεις.

Με ΛΕΟΝΤΑ: ο συνδυασμός αυτός βοηθά να λυθούν τα προβλήματα, ενώ απομακρύνει τη συντηρητικότητα της ΠΑΡΘΕΝΟΥ. Σας προσφέρει κοινωνικότητα και εκφραστικότητα και δημιουργείται μία φλογερή σχέση. Η ζωή μαζί του είναι μία απόλαυση.

Με ΖΥΓΟ: τα κοινά σημεία είναι ελάχιστα και τα προβλήματα που δημιουργούνται πολλά. Εάν απομακρύνει την κριτική της συμπεριφορά η ΠΑΡΘΕΝΟΣ και προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του φλογερού και στοργικού ΖΥΓΟΥ, ίσως βρεθεί η Χρυσή Τομή.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Με λίγη κατανόηση και πολλές υποχωρήσεις, μπορεί να δημιουργηθεί μία σχέση με πολλές προοπτικές. Η συντηρητικότητα της ΠΑΡΘΕΝΟΥ έρχεται σε αντίθεση με τη θερμή ιδιοσυγκρασία του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Μπορεί, όμως, να δημιουργηθεί μία φανταστική σχέση.

Με ΤΟΞΟΤΗ: θα χρειαστούν πολλές προσπάθειες , προκειμένου να έχουμε κάποια ισορροπία, που, όμως, δεν υπόσχεται ευτυχή κατάληξη. Γρήγορα ο ΤΟΞΟΤΗΣ απομακρύνεται για νέες εξερευνήσεις, αφού το χάσμα των διαφορών τους δεν γεφυρώνεται.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: η σχέση αυτή είναι πολύ ικανοποιητική. Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ αισθάνεται μία ακατανίκητη έλξη για τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ και το πάθος κυριαρχεί. Το πνεύμα της ΠΑΡΘΕΝΟΥ εναρμονίζεται με την πρακτικότητα του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο γάμος είναι ισχυρός.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Υπάρχει κάποια έλξη μεταξύ τους, αλλά και μεγάλη απώθηση. Ενώ πνευματικά τα πηγαίνουν καλά, στον ερωτικό τομέα εισβάλλει η επιδρομή της πουριτανής ΠΑΡΘΕΝΟΥ. Έτσι η σχέση αποδεικνύεται ανούσια και ο γάμος δεν ευδοκιμεί.

Με ΙΧΘΥ: Σε αυτόν τον σύντροφο η ΠΑΡΘΕΝΟΣ βρίσκει το ιδανικό ταίρι. Ο καθένας είναι ικανός να δώσει την αίσθηση της ισορροπίας και της ολοκλήρωσης. ΄Έρωτας και πνεύμα συμπορεύονται και ο γάμος επισφραγίζει την ευτυχία τους.

Ζυγός (23-9 έως 22-10)


Με άλλο ΖΥΓΟ: Μπορούν να συμπαρασταθούν ο ένας στα προβλήματα του άλλου και να ανταποκριθούν ερωτικά με το ίδιο πάθος. Ενώ στο δεσμό τα πάνε καλά, στο γάμο αντιμετωπίζουν την ωμή πραγματικότητα. Καλύτερα ας μείνουν εραστές.

Με ΚΡΙΟ: Δύο αντίθετα στο ζωδιακό κύκλο ζώδια, αλλά και αντίθετοι χαρακτήρες. Συχνά καταλήγουν σε καυγά, αλλά συμφιλιώνονται με πάθος. Συνεργάζονται ομαλά στον ερωτικό τομέα, αλλά οποιαδήποτε άλλη συνεργασία αποδεικνύεται ολέθρια.

Με ΤΑΥΡΟ: Υπάρχει η επιθυμία και από τις δύο πλευρές να δημιουργηθεί κάτι καλό. Τα προβλήματα, όμως, βγαίνουν στην επιφάνεια, εξαγριώνοντας και τους δύο. Ο δεσμός αποδεικνύεται φλογερός, αλλά ο γάμος καταστροφικός.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Πολλά κοινά χαρακτηριστικά ομορφαίνουν τη σχέση. Απολαμβάνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές τους με πολύ αισθησιασμό και αποφεύγουν τις αντιθέσεις. Ο δεσμός θα είναι πολύ ωραίος και ο γάμος αρκετά πετυχημένος.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Στη σχέση αυτή δεν υπάρχει μεγάλη αρμονία. Ο σπιτικός ΚΑΡΚΙΝΟΣ έρχεται σε αντίθεση με την κοινωνικότητα του ΖΥΓΟΥ και σε συνδυασμό με την άστατη συμπεριφορά του δεν δίνονται εγγυήσεις για καμία επιτυχία.

Με ΛΕΟΝΤΑ: αλληλοσεβασμός, ένταση και φλόγα βοηθούν να εδραιωθεί η σχέση αυτή. Αν και οι ιδιοτροπίες του ΛΕΟΝΤΑ συχνά εκνευρίζουν το ΖΥΓΟ, εν τούτοις γρήγορα όλα τακτοποιούνται και ο φλογερός δεσμός τους μπορεί να καταλήξει σε φλογερό γάμο.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Οι ιδιοτροπίες και η τσιγγουνιά της ΠΑΡΘΕΝΟΥ έρχονται σε αντίθεση με τις ανοιχτοχεριές του ΖΥΓΟΥ, γι΄ αυτό και οι συγκρούσεις είναι συχνές. Μοιραία απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, παρόλο που σαν φίλοι τα πάνε μάλλον καλά.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Η σχέση αυτή παρέχει βοήθεια, αλλά και σταθερότητα. Όμως, η ζήλια του ΣΚΟΡΠΙΟΥ Δε συγχωρείται εύκολα από τον ΖΥΓΟ, που το φλερτ γι΄ αυτόν είναι η ζωή του. Η έκρηξη οργής απομακρύνει την έλξη.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Οι διάφορες δραστηριότητες μοιράζονται μεταξύ τους και τα ενδιαφέροντα είναι πολλά. ΄Ετσι, η σχέση μπορεί να εξελιχθεί θαυμάσια με πολλές πιθανότητες επιτυχίας για δυνατό και φλογερό γάμο. Η υποχωρητικότητα του ΖΥΓΟΥ διευκολύνει την επιτυχία.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Παρόλο ότι υπάρχει δυνατή έλξη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, εντούτοις γρήγορα οι αντιθέσεις έρχονται στην επιφάνεια. Ο δεσμός δ εν έχει διάρκεια και οι διαφορές τους δεν αφήνουν περιθώρια συμβίωσης.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Η σχέση αυτή είναι η πλούσια ανταμοιβή του ΖΥΓΟΥ. Κοινός παρανομαστής είναι η συντροφικότητα και η κοινωνικότητα. Στις ιδιαίτερες στιγμές τους περνούν ονειρεμένα. Ο δεσμός είναι αισθησιακός και ο γάμος πετυχημένος.

Με ΙΧΘΥ: Υπάρχει μεγάλη έλξη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, αλλά τα περιττά προβλήματα που κάνουν την εμφάνιση τους απομακρύνουν κάθε ερωτική επιθυμία. Ο ΖΥΓΟΣ δυσανασχετεί και απομακρύνεται γρήγορα. Ο γάμος θα είναι δυστυχισμένος.

Σκορπιός (23-10 έως 21-11)


Με άλλο ΣΚΟΡΠΙΟ: Είναι ένας ευαίσθητος συγχρονισμός στις κρυφές επιθυμίες τους. Γίνεται, όμως, εκδικητικός, όταν αισθάνεται πληγωμένος από το ταίρι του. Ο ερωτικός δεσμός είναι πολύ φλογερός, ενώ ο γάμος δύσκολα διαλύεται.

Με ΚΡΙΟ: Η έλξη είναι μοιραία., αλλά οι συναισθηματικές ανάγκες μπορεί να μην εκπληρωθούν. Τα πάθη εξαφανίζονται, αλλά δύσκολα ο δ εσμός διαλύεται, γι΄ αυτό η επικοινωνία χρειάζεται για τη διατήρηση της σχέσης.

Με ΤΑΥΡΟ: Οι διαφορές μπορεί να παραμεριστούν μεταξύ τους, εάν υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Εύκολα ανοίγεται ο ένας στον άλλον, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Το πάθος, όμως, της σχέσης δεν υπόσχεται σταθερό γάμο.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Η σχέση αυτή είναι μία πρόκληση. Υπάρχει η μοιραία έλξη, αλλά χρειάζεται η αμοιβαία υποχώρηση. Ο δεσμός θα έχει σκαμπανεβάσματα και μόνον τις ιδιαίτερες στιγμές θα έχουν τη μοναδικότητα της τελειότητας.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Η ερωτική αρμονία δυναμώνει τη σχέση και στις συγκρούσεις νικητής βγαίνει πάντα ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ο δεσμός γενικά είναι καλός και ο γάμος Εξαιρετικός. Αν, όμως, χαθεί το μυστήριο, το πάθος στη σχέση ελαττώνεται.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Η θερμή και ακτινοβόλα ιδιοσυγκρασία του ΛΕΟΝΤΑ, ταιριάζει με τα δυνατά συναισθήματα και πάθη του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Οι ζήλιες όμως και οι εγωισμοί δεν λείπουν, γι΄ αυτό ένας γάμος δεν θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Φιλόδοξες ιδέες και προγράμματα, πραγματοποιούνται με επιτυχία σε αυτή τη σχέση. Νιώθουν ασφάλεια μεταξύ τους και πολύ απελευθερωμένοι. Στον ερωτικό, όμως, τομέα, υπάρχουν διαφορές, γι΄ αυτό και ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ συνήθως απομακρύνεται.

Με ΖΥΓΟ: Μια πολύ όμορφη σχέση που βοηθάει τον ΣΚΟΡΠΙΟ να προχωρήσει μπροστά, έχοντας πίστη στις ικανότητες του. Η φλόγα και το πάθος κυριαρχούν και τα λίγα προβλήματα που Παρουσιάζονται μπορούν να απομακρυνθούν.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Μικρά προβλήματα παρουσιάζονται, που με κάποια κατανόηση και από τις δύο μεριές μπορούν να τακτοποιηθούν. Εκεί όπου ταιριάζουν, όμως, απόλυτα είναι ο ερωτικός τομέας και αν θελήσουν μπορούν να ζήσουν αρμονικά για ό9λη τους τη ζωή.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Οι πολλές ομοιότητες αυτών των δύο δίνουν εγγυήσεις για μία όμορφη σχέση. Υπάρχει μεγάλη κατανόηση και μαζί οι δύο τους νιώθουν σιγουριά. Ο δεσμός είναι ζεστός και ο γάμος πετυχημένος.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Δυνατά αισθήματα και πάθη εναλλάσσονται. Η συμπεριφορά και των δύο είναι αλλοπρόσαλλη και τα ενδιαφέροντα διαφορετικά. Το μόνο κοινό σημείο μεταξύ τους είναι ο φλογερός δεσμός τους, που, όμως, δεν κρατάει πολύ.

Με ΙΧΘΥ: Η έλξη μεταξύ τους είναι διαρκής, παρόλα τα πείσματα του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και τη θέληση κυριαρχίας του, πάνω στον ΙΧΘΥ. Βρίσκουν την Χρυσή Τομή και ανανεώνονται. Η σχέση αποδεικνύεται καλή και ο γάμος η σωστή λύση.

Τοξότης (22-11 έως 20-12)


Με άλλον ΤΟΞΟΤΗ: Μπορεί να υπάρχει κατανόηση μεταξύ τους, μπορεί και όχι. Η αστάθεια σε αυτή τη σχέση δεν εγγυάται θετικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι πατάνε γερά, αν θέλουν να προχωρήσουν μαζί.

Με ΚΡΙΟ: Ο ένας εμπνέει τον άλλον για μεγαλύτερα και ωραιότερα πράγματα. Εάν είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, τότε η σχέση υπόσχεται πολλά. Η συνεργασία στον ερωτικό τομέα είναι υπέροχη και η μακροχρόνια συμβίωση καταπληκτική.

Με ΤΑΥΡΟ: Η ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία καταπνίγεται από το συντηρητικό ΤΑΥΡΟ, γι΄ αυτό και παρουσιάζονται πολλά προβλήματα. Χρειάζεται αυτοπειθαρχία για να διατηρηθεί ο δεσμός. Δύσκολα όμως διατηρείται ο γάμος.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Αυτή η σχέση έχει πολλές ελπίδες να προχωρήσει, αφού τα μεταξύ τους ενδιαφέροντα είναι πολλά. Απολαμβάνουν μαζί διασκέδαση και έρωτα, αλλά πολλές φορές η αυστηρή κριτική του ΔΙΔΥΜΟΥ απομακρύνει τον ΤΟΞΟΤΗ.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Η ευχάριστη φύση του ΤΟΞΟΤΗ απομακρύνει τις ανασφάλειες του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και τον θαυμάζει για τον τρόπο ζωής του. Η ανάγκη όμως του ΤΟΞΟΤΗ για ανεξαρτησία καταπνίγεται από τον ΚΑΡΚΙΝΟ και γρήγορα φεύγει μ μακριά. Σε αυτούς ταιριάζει μόνον η φιλία.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Η σχέση αυτή προσφέρει μεγάλη ελευθερία δράσης. Μισούν και οι δύο τις τυπικότητες και την κλειστή ζωή και εκτιμούν ο ένας τον άλλον. Η σχέση αυτή ικανοποιεί τις αισθήσεις τους. Ο δεσμός είναι θεσπέσιος και ο γάμος καταπληκτικός.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Εδώ τα νεύρα είναι τεντωμένα λόγω αναμονής ή φόβου για το τι θα ακολουθήσει σε αυτή τη σχέση. Η ήρεμη ΠΑΡΘΕΝΟΣ δεν μπορεί να συντονιστεί με τον παρορμητικό ΤΟΞΟΤΗ, γι΄ αυτό κάθε ελπίδα συμβίωσης πρέπει να ξεχαστεί.

Με ΖΥΓΟ: Κοινωνικοί και ευχάριστοι απολαμβάνουν μαζί τη ζωή και τους καυγάδες. Μοιράζονται στόχους και κοινωνικές διασυνδέσεις. Ανταποκρίνονται με πάθος ο ένας στις απαιτήσεις του άλλου και οι προοπτικές για το μέλλον είναι πολύ καλές.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Η ζήλια και η μυστικοπάθεια του ΣΚΟΡΠΙΟΥ δημιουργεί προβλήματα στη σχέση. Όμως, η φλογερή ιδιοσυγκρασία τους ζεσταίνει τη σχέση και αυτό δεν κρατά πολύ. Μία μόνιμη συμβίωση δεν θα ήταν και τόσο ρόδινη.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Εάν ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ νοιώσει αυτοπεποίθηση δίπλα στον κάπως άστατο ΤΟΞΟΤΗ, τότε μπορεί να υπάρξουν περιθώρια προσέγγισης. Ειδάλλως οι διαφορές τους βουλιάζουν τη σχέση, αφού οι απαιτήσεις του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ είναι πολύ ενοχλητικές.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Ο ρομαντισμός και η περιπέτεια ανανεώνουν αυτή τη σχέση, αφού και οι δύο είναι πολύ εκκεντρικοί. Στον έρωτα είναι πολύ διαχυτικοί και ο δεσμός τους υπόσχεται μία ευτυχή κατάληξη. Η ζωή τους είναι ενδιαφέρουσα.

Με ΙΧΘΥ: Οι προσπάθειες και των δύο για αρμονική συμβίωση, εμποδίζονται από τα αντίθετα ενδιαφέροντα τους. Νιώθοντας καταπιεσμένοι απομακρύνονται και το ειδύλλιο ναυαγεί. Ο γάμος θεωρείται αδύνατος.

Αιγόκερως (21-12 έως 19-1)


Με άλλον ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Δύο αποφασιστικές προσωπικότητες, που με τη συνεργασία αυτή θ πετύχουν πολλά, αρκεί να θελήσουν να ικανοποιήσουν ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Η σχέση τους είναι σταθερή και ο γάμος έχει επιτυχία.

Με ΚΡΙΟ: Πολλές καθημερινές διαφορές ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και δεν αφήνουν περιθώρια για ομαλές εξελίξεις .Στον ερωτικό τομέα τα πάνε καλά, όχι, όμως και στον γάμο. Χρειάζεται λοιπόν, σκληρή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές.

Με ΤΑΥΡΟ: Αρκετά άνετη, σταθερή και απολαυστική σχέση. Εδώ έχουμε ένα πετυχημένο συνταίριασμα σε ανάγκες του 'εγώ' , ταλέντα, συνήθειες και εργασίες. Ο έρωτας παίρνει άλλη διάσταση. Οι προοπτικές είναι άριστες.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Δύο διαφορετικές προσωπικότητες που έλκονται στην αρχή. Οι αντιθέσεις, όμως, γρήγορα προκαλούν εκνευρισμό και απομάκρυνση. Δύσκολα μπορεί κανείς να πει ότι θα στεριώσει μία τέτοια σχέση.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Σαν αντίθετοι του ζωδιακού χρειάζεται κάποια προσοχή. Είναι ανταγωνιστικές, αλλά και συνεργάσιμες φύσεις. Μοιράζονται εξάρτηση και δύναμη και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Οι οιωνοί είναι άριστοι για μία μόνιμη σχέση.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Δύο αυταρχικά ζώδια με ηγετικές τάσεις. Δύσκολα ξεπερνιώνται οι διαφορές, γιατί και οι δύο προσπαθούν να επιβληθούν, ακόμη και στον έρωτα. Μπορούν να τα βρουν στο δεσμό, στο γάμο όμως, όχι.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Εκρήξεις από τη μία και ηρεμία από την άλλη, εναλλάσσουν το σκηνικό. Δείχνουν κατανόηση μεταξύ τους και αυτό βοηθά στη σύσφιξη των σχέσεων. Το πάθος κυριαρχεί και ο γάμος διαρκεί, έστω και αν δεν είναι συνέχεια εκρηκτικός.

Με ΖΥΓΟ: Συναρπαστική, εξοργιστική και με πάθος αυτή η σχέση. Χρειάζεται, όμως, πολλή δουλειά, προκειμένου να διατηρηθεί. Ο γάμος δύσκολα προκόβει και μόνο όταν ο ΖΥΓΟΣ καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Στο δεσμό αυτό κυριαρχεί αρμονία και ψυχική επαφή. Και οι δύο παρασύρονται σε κοινωνικές δραστηριότητες. Παρόλες τις ηγετικές τάσεις του ΣΚΟΡΠΙΟΥ η σχέση εξελίσσεται σε ερωτικό πανηγύρι και ο γάμος έχει επιτυχία.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Ο ένας ενδιαφέρεται για τη σιγουριά και ο άλλος για περιπέτεια και ανεξαρτησία. Δύο λοιπόν διαφορετικές προσωπικότητες χωρίς κοινά σημεία. Ο δεσμός γίνεται ανιαρός και ο γάμος δεν συζητιέται.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Τα ενδιαφέροντα αυτών των δύο ατόμων δεν συμβιβάζονται μεταξύ τους και το ειδύλλιο τους γρήγορα μετατρέπεται σ ε φιλία. Αυτός ο συνδυασμός δεν υπόσχεται τίποτα ενθαρρυντικό για το μέλλον.

Με ΙΧΘΥ: Αλληλοκατανόηση και σεβασμός βοηθούν να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές. Ο ένας βλέπει τις ανάγκες του άλλου και προσπαθεί να δείξει τον καλό του εαυτό. Ο δεσμός εξελίσσεται θαυμάσια και ο γάμος είναι ευτυχισμένος.

Υδροχόος (20-1 έως 18-2)


Με άλλον ΥΔΡΟΧΟΟ: Δύσκολα μπορεί να στριμώξει ο ένας τον άλλον σε μία συζήτηση. Μοιράζονται από κοινού σκοπούς και πολιτικά 'πιστεύω' δεν υπάρχει μονοτονία σε αυτή τη σχέση, αφού ο έρωτας τους συμπληρώνει. Υπέροχος γάμος.

Με ΚΡΙΟ: Οι φιλοδοξίες προωθούνται μέσα από τις σχέσεις και οι δυσκολίες απομακρύνονται με την υποχωρητικότητα και των δύο. Ο έρωτας υπόσχεται ζωηρές συγκινήσεις και ένας γάμος θα συμπλήρωνε τη χαρά τους.

Με ΤΑΥΡΟ: Υπάρξει μεγάλη έλξη, αλλά και απώθηση. Τα ενδιαφέροντα τους συγκρούονται ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Αυτές, όμως, οι διαφορές δεν εγγυώνται έναν όμορφο και μακροχρόνιο δεσμό ή γάμο.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Ο ασταθής ΔΙΔΥΜΟΣ βρίσκει στον ΥΔΡΟΧΟΟ μία δυνατή επιρροή και ο δεσμός τους είναι γεμάτος ενδιαφέροντα. Εντυπωσιάζονται και οι δύο με τις ιδιαίτερες στιγμές τους. Δίνονται εγγυήσεις για ένα συναρπαστικό γάμο.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα παρουσιάζονται σ ε αυτή τη σχέση και τη δηλητηριάζουν. Ο ανέμελος ΥΔΡΟΧΟΟΣ δυσανασχετεί με το συντηρητικό ΚΑΡΚΙΝΟ, γι΄ αυτό η σχέση δύσκολα ευδοκιμεί. Ο γάμος είναι προβληματικός.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Αυτή η σχέση μπορεί να γίνει συνεργάσιμη και όχι βαρετή. Η έλξη των αντιθέτων προσφέρει ισορροπία και η ερωτική ανταπόκριση είναι εκρηκτική. Οι αντιθέσεις, όμως, δεν αφήνουν περιθώρια συμβίωσης.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Για να υπάρχει ισορροπία σ΄ αυτό το δεσμό θα πρέπει να δοθεί σημασία στις λεπτομέρειες. Όμως, η ανία δεν αφήνει περιθώρια μελλοντικής συμβίωσης, εκτός εάν ξεχάσουν να είναι εραστές.

Με ΖΥΓΟ: Σ αυτή τη σχέση κυριαρχούν η ψυχική επαφή και τα κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Αν καμία φορά ο ΖΥΓΟΣ θελήσει να αποστατήσει, τότε του ανοίγει την αγκαλιά του και του προσφέρει στοργή και φιλία. Απολαυστική σχέση.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: η ζήλια και η αυταρχικότητα του ΣΚΟΡΠΙΟΥ γίνονται αιτία, ώστε η μαγνητική έλξη να καταλήξει σε θλιβερή απώθηση. Ο δεσμός δεν εγγυάται διάρκεια και ο γάμος είναι σκέτη αποτυχία.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Σεβασμός και εναλλασσόμενες ιδέες βοηθούν στην ομαλοποίηση αυτής της σχέσης. Στον ερωτικό τομέα οι έντονες συγκινήσεις κρατούν σε ρυθμό τη σχέση και οι οιωνοί για πετυχημένο γάμο είναι άριστοι.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Αλληλοϋποστήριξη και αλληλοπροστασία ενθαρρύνουν αυτή τη σχέση και βοηθούν τον ΥΔΡΟΧΟΟ να είναι λιγότερο εκκεντρικός. Παρόλο που υπάρχουν διαφορές, ξεκινούν έναν δεσμό που δεν μέλλει, όμως να ευδοκιμήσει.

Με ΙΧΘΥ: Πολλές παρεξηγήσεις και απαιτήσεις και από τις δύο μεριές δεν αφήνουν περιθώρια να προχωρήσει αυτή η σχέση, παρόλο που ξεκινά στην αρχή γεμάτη υποσχέσεις. ΄Ετσι οδηγούνται στο πουθενά.

Ιχθύες (19-2 έως 20-3)


Με άλλον ΙΧΘΥ: Εδώ, η φαντασία τροφοδοτεί τη φαντασία και η σχέση αυτή οδηγείται σε πρωτόγνωρα μονοπάτια. Ρομαντισμός και αγάπη κυριαρχούν και το ειδύλλιο εξελίσσεται θαυμάσια. Στο γάμο, όμως, χρειάζονται περισσότερα.

Με ΚΡΙΟ: Σε αυτή τη σχέση πραγματοποιούνται τα όνειρα, αφού ο ΚΡΙΟΣ μπορεί να ενθαρρύνει να αυξήσει την αυτοπεποίθηση του. Οι διαφορές μπορούν να ξεπεραστούν και ο ρομαντισμός και από τις δύο πλευρές δημιουργεί μία αισθησιακή σχέση.

Με ΤΑΥΡΟ: Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες εκπληρώνονται, προσφέροντας σιγουριά. Δίπλα σε ένα ΤΑΥΡΟ τα μικρά προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν και να δώσουν τη θέση τους σε ένα φλογερό δεσμό και έναν ικανοποιητικό γάμο.

Με ΔΙΔΥΜΟ: Νοιώθετε μαγεμένος, αλλά και ενοχλημένος από αυτή τη σχέση. Τα αισθήματα διεγείρονται, αλλά η ρομαντική πλευρά αποδεικνύεται απογοητευτική. Ο δεσμός είναι σύντομος και ο γάμος άτυχος.

Με ΚΑΡΚΙΝΟ: Με τον ΚΑΡΚΙΝΟ η σχέση είναι πολύ ρομαντική. Ζουν μαζί στο δικό τους κόσμο, όλο όνειρο και μαγεία. Αν ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι πολύ απαιτητικός στον ερωτικό τομέα, ο ΙΧΘΥΣ δεν αντιδρά. Αρμονικό ζευγάρι για αρμονική συμβίωση.

Με ΛΕΟΝΤΑ: Δύσκολα μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον, αφού τα Λιοντάρια είναι άστατα, ενώ τα ψάρια πιστά και ονειροπόλα. Ο δεσμός δεν έχει επιτυχία και είναι πολύ δύσκολος, ενώ ο γάμος πρέπει να ξεχαστεί.

Με ΠΑΡΘΕΝΟ: Αυτή η σχέση προσφέρει σταθερότητα και κάνει τον ΙΧΘΥ πιο ρεαλιστή και χρήσιμο. Σε αντάλλαγμα η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ζητά αφοσίωση και μπορεί να την πείσει ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος. Αυτή η σχέση εξελίσσεται σε σταθερό γάμο.

Με ΖΥΓΟ: Με το ΖΥΓΟ χρειάζεται πολλή δουλειά, προκειμένου να νιώσει ευχαριστημένος. Έστω και αν ξεπεραστούν οι δυσκολίες, τίποτα δεν εγγυάται μία όμορφη σχέση. Στις ιδιαίτερες, όμως, στιγμές περνούν ονειρεμένα. Αποτυχημένος γάμος.

Με ΣΚΟΡΠΙΟ: Σε αυτήν τη σχέση υπάρχει μία έξοχη συνεργασία. Ο ένας στηρίζεται στον άλλον και κινούνται μαζί σε πολλούς τομείς. Το μίσος και η αγάπη εναλλάσσονται συχνά, αλλά είναι κρίμα να χαλάσει αυτή η σχέση. Ας παντρευτούν το συντομότερο.

Με ΤΟΞΟΤΗ: Εάν υπάρξει κάποια ανταλλαγή στην κοινωνικότητα του ενός με τον συναισθηματισμό του άλλου , τότε θα απομακρυνθούν οι δυσκολίες και η τρυφερή τους φιλία μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε μία θαυμάσια σχέση.

Με ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Η ζωή αντιμετωπίζεται πιο υπεύθυνα και σταθερά δίπλα σε ένα συντηρητικό ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Οι διαφορές κολακεύουν και τις δύο μεριές και δίνουν όλες τις εγγυήσεις για ένα σωστό και μακροχρόνιο γάμο.

Με ΥΔΡΟΧΟΟ: Μαζί πραγματοποιούν κοινά όνειρα και φιλοδοξίες. Χρειάζεται, όμως, περισσότερη ενθάρρυνση και από τις δύο μεριές για να προχωρήσει αυτή η σχέση. Με τρυφερότητα και κατανόηση όλα τακτοποιούνται καθ΄οδόν.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.