Μητέρα ΤερέζαΜητέρα Τερέζα 27/8/1910 - 13:25:


Στο ωροσκόπιο αυτό παρατηρούμε τις εξής βασικές επιδράσεις:

Ο πλανήτης Ουρανός είναι σε θέση ισχύος και σε καλή δονητική κατάσταση. Έχουμε άτομο δραστήριο, δυναμικό, πρακτικό, με μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι δονήσεις του Κρόνου είναι φθίνουσες καθ’ ότι κατευθύνεται προς το περιήλιο της τροχιάς του,αλλά η επίδρασή του στην Γη είναι επίσης ισχυρή. Αυτό δίνει στο άτομο διπλωματική ικανότητα, ηπιότητα, φιλοσοφική σκέψη καθώς επίσης και το αίσθημα της απομόνωσης και εσωστρέφειας. Το άτομο κινδυνεύει από την υποκρισία. Όταν ο Κρόνος δεν μπορεί να βλάψει την ψυχή ενός ανθρώπου (λόγω ίσως της ανώτερης επίδρασης του εξελιγμένου Πνεύματός του, τότε προσβάλει το σώμα και την υλική του ζωή).

Ο Ερμής εκπέμπει δονήσεις αρμονικές. Ευνοεί την ικανότητα επικοινωνίας με το περιβάλλον, την ευγλωττία, την εσωτερική ισορροπία, τα καλά αισθήματα, την ανάπτυξη της σκέψης και της ομιλίας.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο κοντά στην Γη και παρόλο που δονητικά φθίνει έχει καλή επίδραση. Αναπτύσσει τον υγιή αισθησιασμό, την ηπιότητα και την φιλανθρωπία. Η δύναμη της θέλησης τίθεται στην υπηρεσία της. Οι πνευματικές επιδράσεις του Πλούτωνα την εξαγνίζουν, αναστέλλουν όμως την ελεύθερη έκφραση του αισθησιασμού. Αυτός ο συνδυασμός, μαζί με την επίδραση του Κρόνου και του ζωδίου της Παρθένου, συνέβαλαν στην μοναστική επιλογή.

Ένα τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ τεσσάρων πλανητών(και επίσης μεταξύ Σελήνης και Ηλίου), δημιουργεί δυσκολίες και αγώνες στην ζωή αυτού του ατόμου.

Σαν σημείωση καλό είναι να αναφερθεί ότι το επίπεδο της πνευματικής εξέλιξης ενός ανθρώπου δεν διακρίνεται από το ωροσκόπιό του, καθ’ ότι ο παράγοντας αυτός προέρχεται από τον Κόσμο του Πνεύματος, ο οποίος είναι ανώτερος από τον Αστρικό Κόσμο, μέσω του οποίου διαμετακομίζονται οι επιδράσεις των αστέρων. Είναι μία απρόβλεπτη μεταβλητή η οποία παραλλάσσει την συμπερασματολογία.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.