Η Γέννηση και ο θάνατος του ΧίτλερΗ Γέννηση και ο θάνατος του Χίτλερ:

Το βασικό σημείο του ωροσκοπίου της γέννησης του Χίτλερ είναι η σύνοδος μεταξύ της Γης, του Ουρανού και της Αφροδίτης. Η Γη παρ’ όλο που είναι σε σχετικά ισχυρή κατάσταση από πλευράς δονήσεων δύσκολα μπορεί να αντισταθεί στην επίδραση του Ουρανού, ο οποίος διανύει το περιήλιο της τροχιάς του και προκαλεί στα άτομα εξάντληση των δυνάμεών τους, εσωστρέφεια, εγωισμό και γεννητικές ατονίες. Το άτομο υπό την επήρειά του καθίσταται πρακτικό και «γήινο», πράγμα που τονίζεται και από τον αστερισμό του Ταύρου. Η Αφροδίτη έχει αρχίσει να ανακάμπτει από την δυσαρμονία του περιηλίου της, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δέχεται την νοσηρή επίδραση του Ουρανού και προκαλεί μείωση των αισθημάτων με τάσεις υλιστικής ζωής. Το άτομο δυσκολεύεται να συλλάβει αφηρημένες ιδέες, δεν αναπτύσεται η νοημοσύνη  και εμφανίζει έντονες τάσεις υστερίας, οργής και φανατισμού. Η σύνοδος αυτή «πυροδοτεί» τα νευρικά ρευστά του ατόμου.

Ο Κρόνος θα μπορούσε να αυξήσει τις διανοητικές ικανότητες, αλλά αυτό αποκλείεται λόγω της ισχυρότερης επίδρασης της συνόδου Ουρανού – Αφροδίτης. Προσδίδει όμως τάσεις υποκρισίας, καχυποψίας, εσωστρέφειας και μανίας καταδιώξεως σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο Δίας δονητικά εξασθενεί και η σύνοδός του με την Σελήνη προκαλεί αύξηση των συναισθημάτων και τάσεις επιβολής.

Παρατηρούμε ότι οι γωνιακές αποστάσεις μεταξύ του Κρόνου, της συνόδου Γης, Ουρανού, Αφροδίτης και του Δία – Σελήνης, είναι περίπου ίσες. Πενήντα με εξήντα χρόνια μετά την γέννηση του ατόμου «συναντώνται» οι αρνητικές   επιδράσεις αυτών των πλανητών (καχυποψία, υστερία, επιβολή) και τείνουν να προκαλέσουν κάποιο δυσμενές συμβάν. (Ο θάνατος του Χίτλερ συνέβη το 1945). Αυτό υποστηρίζεται εξ’ άλλου και από την ανάλογη «μετακίνηση» του Άρη και τις βίαιες όψεις που δημιουργεί. Η τάση υστερίας είναι έμφυτη σφραγίδα εκ γενετής, ο δεσποτισμός εμφανίζεται μετά, η βία κατόπιν (από την οποία το άτομο κινδυνεύει στο μέλλον) και η μελαγχολία τελευταία.

Το ωροσκόπιο της γέννησης καθορίζει τέσσερις «αντιπάλους». Τον Ερμή, τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Παρατηρούμε ότι στο ωροσκόπιο του θανάτου του Χίτλερ ο Ερμής προσβάλει την Σελήνη και μερικώς την Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας τον Δία και ο Πλούτωνας τον Κρόνο. Ο Ουρανός (σε απομακρυσμένη θέση) προσβάλλεται από τον Άρη, δημιουργώντας βίαιη όψη, με κάποια συμμετοχή και άλλων πλανητών. Τα γεγονότα της ημέρας εκείνης είναι φορτισμένα με συναίσθημα και έχουν απήχηση στην κοινή γνώμη.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.