Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο

ΚΡΙΟΣ
Ερωτικές υπερβολές

Μη βιαστείτε να δυσανασχετήσετε επειδή μπαίνει ο Σεπτέμβριος και αρχίζει το φθινόπωρο. Όπως φαίνεται από το πλανητικό σκηνικό, ο μήνας αυτός κάνει ποδαρικό με μεγάλη ερωτική διάθεση. Ήδη από την πρώτη μέρα θα ηλεκτριστεί ερωτικά η ατμόσφαιρα από τη θεαματική σύνοδο, όψη που θα ευεργετήσει περισσότερο όσους είστε δεσμευμένοι. Η όψη αυτή σας οδηγεί σε ένα πάθος που είχατε καιρό να βιώσετε αλλά και σε μια ερωτική υπερβολή που νιώθετε ότι έχετε ανάγκη. Από τις 12 και μετά σημαίνει για εσάς φλογερό σεξ αλλά και ανάγκη να νιώσετε τα συναισθήματά σας στο μάξιμουμ. Στις 12 η Πανσέληνος φροντίζει να επιβραδύνει τη φόρα που έχετε πάρει και δημιουργεί μέσα σας την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι. Προσέχετε γύρω στις 24. Μη βασιστείτε σε ερωτικές προκλήσεις χωρίς αντίκρισμα.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 2, 15
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 17, 23
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 4ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας μετ’ εμποδίων

Έρωτας μετ’ εμποδίων για εσάς τους Ταύρους. Από τη μια, ο μήνας αυτός σας επιφυλάσσει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, που όμως θα έχουν πλατωνικό χαρακτήρα, και, από την άλλη, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα για πολλούς από εσάς. Η Νέα Σελήνη στις 29 του μήνα σάς ωθεί να πάρετε την ερωτική ζωή σας στα σοβαρά και να κάνετε νέα ξεκινήματα αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Αν και η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα είναι γενικά καλή αυτόν το μήνα, γύρω στις 9 μπορεί να ξαφνιάσετε ακόμη και τον εαυτό σας ξεστομίζοντας λόγια για τα οποία αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Λίγες μέρες αργότερα μπορεί να δείτε την οικογένειά σας να αντιτίθεται στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα ερωτικά σας. Η πιθανή εμφάνιση ενός κρυφού θαυμαστή τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας. Στις 12 η Πανσέληνος, σε συνδυασμό με το θεαματικό τρίγωνο Αφροδίτης, μπορεί να φέρει τις πολυπόθητες αλλαγές στη σχέση σας με το σύντροφο. Μια αναπάντεχη έκπληξη από μέρους του σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 12, 15
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 20, 28
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 1ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες... ανατριχίλες

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου υπόσχεται πολλά για εσάς. Εν μέσω υποχρεώσεων, νέων εκκινήσεων αλλά και αρκετού άγχους, ο έρωτας εξακολουθεί να σας προκαλεί ευχάριστες ανατριχίλες αλλά και σκιρτήματα στην καρδιά που παραπέμπουν σε σχολικά φλερτ. Η θαυμάσια σύνοδος Αφροδίτης την πρώτη μέρα του μήνα υπόσχεται πολλά για την ερωτική ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η ώρα να ξεδιπλώσετε τη γοητεία σας και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Ένας νέος έρωτας ή ακόμη κι ένα παιδί ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Αν και πολλοί από εσάς ασχολείστε με θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία (μετακομίσεις, επισκευές κ.λπ.), μπορείτε να επωφεληθείτε μέχρι τις 12 από την ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης. Προσέχετε όμως γύρω στις 9. Ο λόγος σας μπορεί να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα. Γύρω στις 24 μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο στο χώρο της δουλειάς, που όμως να μην υπόσχεται διάρκεια.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 5, 20
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 11, 23
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 30ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανανέωση

Σε ερωτικό επίπεδο, ο μήνας αυτός θα είναι πολύ καλύτερος για εσάς μετά τις 13. Μέχρι τότε επικρατεί μια φρενήρης καθημερινότητα που δεν σας αφήνει να ανασάνετε. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις σας στην κοινωνική ζωή αλλά και η ενασχόληση με προβλήματα φίλων απορροφούν μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό σάς ανανεώνει ερωτικά και μπορεί να φέρει ένα νέο, ρομαντικό έρωτα στη ζωή σας. Αν είστε δεσμευμένοι, επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τη βάλετε σε νέες βάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να φλερτάρετε άφοβα, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε τον έρωτα σε κάποιο φιλικό πρόσωπο. Η Πανσέληνος στις 12, σε συνδυασμό με το τρίγωνο Αφροδίτης, καθιστά την περίοδο αυτή θεαματική για την ερωτική ζωή αλλά και τα σχέδιά σας. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Αποφύγετε όμως να εμπλέξετε τους φίλους στην προσωπική ζωή σας.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 1, 18
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 4, 19
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 27ΛΕΩΝ

Ευχάριστες αλλαγές

Τα πράγματα για πολλούς Λέοντες αρχίζουν να παίρνουν σοβαρές διαστάσεις. Ενώ στο παρελθόν θεωρούσατε τον έρωτα ως ένα μέσο αναψυχής, τώρα οι συνθήκες σάς αναγκάζουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις βασισμένες περισσότερο στη λογική παρά στο συναίσθημα. Τις πρώτες μέρες τόσο ο Ερμής στο ζώδιό σας όσο και η θεαματική σύνοδος Ουρανού υπόσχονται ευχάριστες αλλαγές στη σχέση σας με το σύντροφο. Για τους αδέσμευτους Λέοντες μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας, που όμως θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Στα μέσα του μήνα το πλούσιο πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά αντιφατικό. Το τετράγωνο Αφροδίτης μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στη σχέση σας και να τη δοκιμάσει. Την επόμενη μέρα όμως όλα μοιάζουν πιο εύκολα και πιο βατά. Μια αναπάντεχη εξέλιξη μπορεί να δώσει λύσεις στους προβληματισμούς σας. Γύρω στις 25 υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε από το σύντροφό σας ή να πιστέψετε σε μια ερωτική ουτοπία. Στο τέλος του μήνα οι συζητήσεις πάνω στα ερωτικά σας σας βοηθούν να βρείτε την άκρη σε αυτό το κουβάρι που λέγεται «έρωτας».

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 1, 14
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 5, 20
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 29ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκπλήρωση επιθυμιών

Ο μήνας των γενεθλίων σας δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα στον ερωτικό τομέα δεν θα λείπουν. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να πάρετε αποφάσεις, να καταστρώσετε νέα σχέδια και να εκπληρώσετε όνειρα. Με την παρουσία και του κυβερνήτη σας, του Ερμή, στο ζώδιό σας μπορείτε να αξιοποιήσετε τα επικοινωνιακά ταλέντα σας για να εξυπηρετήσετε τους ερωτικούς στόχους σας. Ωστόσο, γύρω στις 9 μπορεί να ξεσπάσει ένας απρόοπτος καβγάς με το σύντροφό σας, που όμως θα έχει μικρή διάρκεια. Στα μέσα του μήνα επιβάλλεται να ασχοληθείτε σοβαρά με τη σχέση σας και να προβληματιστείτε πάνω στα συναισθήματά σας. Αν και στις 16 θα νιώσετε πολύ ερωτικοί και αισθησιακοί, στις 18 κάτι σας αγχώνει και σας κρατά πίσω. Στις 19 μια αναπάντεχη έκπληξη από το σύντροφό σας (έξοδος, δείπνο, ευχάριστη είδηση) σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το τέλος του μήνα είναι ιδανικό για φλερτ αλλά και για να «γλυκάνετε» περισσότερο τη σχέση σας.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 3, 26
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 18, 20
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 7ΖΥΓΟΣ

Ρομαντισμός και πάθος

Η μαγευτική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σας επηρεάσει άμεσα, τόσο που θα πείτε «Επιτέλους, βρήκα τον τέλειο σύντροφο!». Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, η περίοδος αυτή θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, που θα καθοδηγεί τις ενέργειές σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πορεύονται μόνο από το συναίσθημα, τη σεξουαλική ικανοποίηση και το μέγεθος του πάθους. Επωφεληθείτε από αυτή την ευεργετική όψη. Κατά τ’ άλλα, δεν σας λείπει το άγχος αλλά και το παρασκήνιο. Πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σας χωρίς να το περιμένετε. Γενικά όμως, όποια κι αν είναι τα προβλήματα, εσείς καταφέρνετε να τα ξεπερνάτε εύκολα με τη βοήθεια του Δία. Η γοητεία σας θα ξεχωρίζει και η διάθεσή σας για έρωτα και φλερτ θα είναι έντονη. Μην την καταπιέσετε. Αυτή η περίοδος είναι όλη δική σας.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 2, 17
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 18, 22
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 16ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανασύνταξη δυνάμεων

Θα έλεγε κανείς ότι ο Σεπτέμβριος είναι περισσότερο ένας μήνας ανασύνταξης δυνάμεων και δουλειάς παρά έρωτα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στην περίπτωσή σας, άρα, ο μήνας αυτός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικός και ερωτικός για εσάς. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε τον Άρη που, απέναντι από το ζώδιό σας, πυροδοτεί «φωτιές και πυρκαγιές» στη σχέση σας με το σύντροφο. Γύρω στις 9 ένα αναπάντεχο νέο σάς ξαφνιάζει. Στις 16 η επικοινωνία με το σύντροφό σας μπορεί να αποδώσει περισσότερα απ’ όσα περιμένατε. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συζητήσετε μαζί τους και να επιλύσετε ό,τι σας απασχολεί. Η Πανσέληνος στις 12 σας κάνει πολύ ερωτικούς και ρομαντικούς, αλλά πίσω από αυτό το κλίμα κρύβεται κάποια δυσκολία, ένα μελανό σημείο του έρωτά σας. Στις 19 μια έκπληξη από το σύντροφό σας σας ξαφνιάζει και σας χαροποιεί. Τις τελευταίες μέρες του μήνα μην αφήσετε κανένα «μνηστήρα» να σας παραμυθιάσει. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 12, 25
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 1, 18
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 14ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες γνωριμίες

Ο Σεπτέμβριος αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ερωτική ζωή σας. Η θεαματική σύνοδος Αφροδίτης σάς κάνει γοητευτικούς και φέρνει κοντά σας πολλά φιλικά πρόσωπα που αναζητούν τη συντροφιά σας. Θα έχετε μεγάλη διάθεση για φλερτ, καινούριες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που έχουν πολλά κοινά με εσάς. Ανάμεσά τους μπορεί να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό. Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα οικογενειακά απρόοπτα να μη σας αφήνουν να χαλαρώσετε, αλλά μέχρι τις 12. Η Πανσέληνος στα μισά του μήνα περίπου σάς μελαγχολεί και σας βάζει σε διλήμματα. Τις επόμενες μέρες μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποια από τα όνειρά σας είτε δεν είναι πραγματοποιήσιμα είτε δεν ταιριάζουν σε αυτή τη χρονική στιγμή της ζωής σας. Αξιοποιήστε τις τελευταίες μέρες για να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να δώσετε υποσχέσεις αγάπης. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 1, 23
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 11, 16
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 5ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε φάση «ανάρρωσης»

Ο μήνας αυτός έχει μεγάλη ποικιλία για εσάς. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι εστιάζετε στον έρωτα. Άλλωστε, με μια τόσο απρόοπτη καθημερινή ζωή μάλλον είναι δύσκολο να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας. Πολλοί Αιγόκεροι βρίσκεστε σε φάση «ανάρρωσης» από έναν προηγούμενο χωρισμό και προσπαθείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Η παρουσία του Άρη δημιουργεί μέσα σας την ανάγκη να κάνετε μια σχέση, να είστε σεξουαλικά ενεργοί και να βιώσετε το πάθος. Η Νέα Σελήνη στις 29 Αύγουστου σάς προτρέπει σε νέα ξεκινήματα. Γύρω στις 9 οι προσπάθειές σας να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας ή να φλερτάρετε με πρόσωπα που σας γοητεύουν μάλλον πέφτουν στο κενό. Στις 16 μπορείτε ευκολότερα να το πετύχετε. Μάλιστα, αν από καιρό προσπαθείτε να σαγηνέψετε κάποιον, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα αλλάξει πολλά. Θα έρθετε πιο κοντά σε φίλους και θα αναζητήσετε μαζί κοινά ενδιαφέροντα. Στις 19 ένα απρόοπτο τηλεφώνημα ή μια αναπάντεχη είδηση με ερωτικό περιεχόμενο σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Στο τέλος του μήνα αποφύγετε να εμπλέξετε τους φίλους στην προσωπική ζωή σας.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 5, 24
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 23, 30
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 7ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα «δίχτυα» του έρωτα

Αυτός ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ερωτική ζωή σας. Αυτό οφείλεται στη μαγευτική συνάντηση της Αφροδίτης με το Δία. Τώρα τα ερωτικά όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, δεν αποκλείεται να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Μέχρι τις 12 μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης και να αφεθείτε στον έρωτα, παρά τις δυσκολίες και τις πιέσεις που μπορεί να υφίστασθε μερικοί Υδροχόοι εξαιτίας του Κρόνου. Για αρκετούς Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου αυτή είναι μια περίοδος δοκιμασιών για τις ερωτικές σχέσεις. Μόνο όσες βασίζονται σε γερά θεμέλια θα αντέξουν τις πιέσεις και τις δυσκολίες του Κρόνου. Προσέχετε ιδιαίτερα γύρω στις 18. Το τετράγωνο Αφροδίτης μπερδεύει πολλά στη σχέση σας με το σύντροφο. Αποφύγετε να τον εμπλέξετε στις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Γύρω στις 25 προσέχετε τις εξαπατήσεις, ενώ στο τέλος του μήνα θα είναι πιο εύκολο, με τη βοήθεια της επικοινωνίας, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ερωτικής ζωής σας.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 13, 29
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 2, 16
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 22ΙΧΘΥΕΣ

Νέα αρχή

Αυτόν το μήνα η σχέση σας με το σύντροφο τίθεται κάτω από το μικροσκόπιο. Τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά βγαίνουν στην επιφάνεια και σας προβληματίζουν έντονα. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη στις 29 Αύγουστου σας ξεσηκώνει για μια νέα αρχή στη ζωή σας. Είτε θα κάνετε μια καινούρια σχέση με σοβαρές προοπτικές είτε θα κάνετε τα πάντα για να ανανεώσετε και να αποκαταστήσετε αυτήν που ήδη έχετε. Η επικοινωνία δεν βοηθά τα σχέδιά σας γύρω στις 9. Ωστόσο, γύρω στις 16 θα πρέπει να πάρετε το θάρρος και να πείτε στο σύντροφό σας όλα όσα σας απασχολούν στην ερωτική ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 1
2 περιπλέκει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις και σας προβληματίζει έντονα. Κάτι καλό όμως συμβαίνει αναπάντεχα τις επόμενες μέρες και σας φτιάχνει τη διάθεση. Ένας νέος έρωτας μπορεί να φαίνεται στον ορίζοντα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να υπάρχει άγχος και προβληματισμός. Μη δίνετε στις καταστάσεις μεγαλύτερη έκταση από αυτή που έχουν. Η γκρίνια είναι κακός σύμβουλος στον έρωτα.

Καλύτερες μέρες για έρωτα: 3, 10
Καλύτερες μέρες για φλερτ: 17, 23
Ακατάλληλες μέρες για έρωτα: 29

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.