Αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο για όλα τα ζώδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Νέοι δρόμοι αγάπης
Ο Αύγουστος είναι ένας πραγματικά ερωτικός μήνας, μέσα από ευτυχείς συγκυρίες και πιο ανοιχτή διάθεση. Η Αφροδίτη -κυβερνήτης σας- με τη σύνοδο που πραγματοποιεί με τον ευεργέτη Δία στις αρχές του μήνα ανοίγει δρόμους αγάπης για εσάς. Μια νέα ώθηση στα ερωτικά σας και η διάθεση για άνετη επικοινωνία σας βγάζουν από το καβούκι σας και τολμάτε νιώθοντας αυτοπεποίθηση. Οι διαδρομές σας και τα κοντινά ταξίδια προξενούν το ενδιαφέρον σας. Εσείς που συχνά είστε αργοκίνητοι θα διαπιστώσετε ότι θα μετακινείστε με χαρά και τόλμη. Τη γοητεία την έχετε σίγουρα και πάντα. Είναι, επίσης, ευκαιρία για εσάς που αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα με τη σχέση σας να τα εξομαλύνετε τώρα. Η γλυκύτητα που σας χαρακτηρίζει αυτόν το μήνα θα είναι ενισχυμένη, άρα και αποτελεσματική αν γνωρίζετε πού να την κατευθύνετε. Τα αποτελέσματα θα είναι καλά έως άριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλό είναι να μην ξοδεύεστε
Το καλοκαίρι είναι ερωτικό για εσάς. Αν εξαιρέσουμε τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που δοκιμάζονται λίγο, στο τέλος κι εσείς θα αποκομίσετε κάτι ωφέλιμο και απαραίτητο για τη συνέχεια. Ανακατατάξεις συναισθηματικές, ακόμη και στον τρόπο έκφρασης, θα σας υποχρεώσουν να αναθεωρήσετε μερικές συνήθειες. Στο διάστημα μέχρι τις 14 του μήνα μπορείτε να αναπτύξετε αρμονικές βάσεις με τους γύρω σας, ιδιαίτερα ανάμεσα σ' εσάς και το σύντροφό σας. Αποφύγετε τις κάθε είδους κόντρες γύρω στις 11 του μήνα και εκμεταλλευτείτε τη διαύγεια και το σπινθηροβόλο πνεύμα σας για αποφυγή εκρήξεων. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα βρείτε τίποτα έτοιμο. Πρέπει να προσπαθήσετε και να θυμάστε ότι ο Αύγουστος δεν είναι για ριζικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων. Γι' αυτό αποφύγετε αντιπαραθέσεις και ανακαλύψτε τα ουσιαστικά πράγματα, ώστε να τα μοιραστείτε με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καρδιά κτυπάει πιο τρυφερά

Η παρουσία της Αφροδίτης και η συνάντησή της με τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σας θα λειτουργήσουν συμφιλιωτικά, συντροφικά και γενικότερα εξισορροπητικά όπου υπάρχουν διαφορές, κενά ή αντιθέσεις. Όλα γύρω σας αλλάζουν και οι αξίες ξεπροβάλλουν, ενώ η καρδιά σας κτυπάει πιο τρυφερά. Δημιουργείτε μια γερή βάση μέσα σας και σας βοηθά να βρείτε τελικά τη συναισθηματική δύναμη και την ανεξαρτησία της έκφρασής σας που αναζητούσατε καιρό. Η Αφροδίτη σας κάνει πραγματικά ακαταμάχητους. Αν δεν είστε ακόμη ερωτευμένοι, παρατηρήστε γύρω σας με μεγαλύτερη προσοχή. Οι ευκαιρίες για φλερτ δεν θα λείψουν και η θεά Τύχη μεριμνά για τους ώριμους για δέσμευση. Εκμεταλλευτείτε την εύνοιά της και επιτέλους μειώστε τις ανασφάλειες και τους εγωισμούς σας. Έτσι θα είστε πιο ανοιχτοί και άμεσοι, διεκδικητικοί και ταυτόχρονα πειστικοί.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε τα παιχνίδια κυριαρχίας, η αγάπη χρειάζεται ισότιμα μέλη
Ο μήνας των γενεθλίων σας προβλέπεται ερωτικός. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας τονίζει -λίγο επιτακτικά- την ανάγκη να κατακτάτε και να κερδίζετε την αγάπη του συντρόφου σας και όχι μόνο... Θα φλερτάρετε με την καρδιά σας και θα κάψετε πολλές καρδιές, αρκετοί από εσάς δε θα υποκύψετε και σε καταστάσεις πιθανόν κρυφές. Ο Άρης από τον Τοξότη τονίζει το σεξαπίλ και την ερωτική σας διάθεση. Μερικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βρείτε έναν καινούριο έρωτα ή την αγάπη της ζωής σας. Από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα ρισκάρετε τα σίγουρα για τα απρόβλεπτα, που μπορεί να δίνουν μια αίσθηση κυριαρχίας και να τονίζουν την αυτοπεποίθησή σας. Η ανάληψη ευθυνών μέσα στη σχέση σας θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφθεί. Έχετε ανάγκη για ξεκούραση αλλά και σταθερότητα. Το κλίμα των διακοπών σάς προσφέρει την πρώτη. Όσο για τη σταθερότητα, είναι και δική σας υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην πιέζεστε να πάρετε αποφάσεις
Η διάθεση για φλερτ και η ικανότητα για κατακτήσεις δεν θα λείψουν στον ξέγνοιαστο, ζεστό μήνα των διακοπών. Όσα και αν είναι τα επί μέρους προβλήματα που προβάλλουν στον ορίζοντα, θυμηθείτε ότι αυτό που χρειάζεστε είναι η υπομονή και όχι το πείσμα που τόσο σας χαρακτηρίζει. Η αποδοχή των γεγονότων και η ευέλικτη στάση σε ό,τι αφορά στη σχέση σας είναι ό,τι καλύτερο. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας, από τις 14/8, θα διευκολύνει την επικοινωνία. Έτσι μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα με το σύντροφό σας. Θα είναι ευκολότερο να πείσετε, αλλά φροντίστε και να ακούτε τις απόψεις του. Η θέση του Κρόνου σάς ωθεί σε μια ενδοσκόπηση και τονίζει τα λάθη, ώστε να τα εντοπίσετε. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε για να μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Οι άλλοι πάντα θα είναι εκεί.

ΖΥΓΟΣ
Διώξτε τη μοναξιά, προτιμήστε τη χαρά
Γλυκά παιδιά της Αφροδίτης, εσείς είστε οι πιο ευνοημένοι αυτόν το μήνα. Δικός σας κυβερνήτης ο πλανήτης του έρωτα και της χαράς, στοχεύει τρυφερά την καρδιά σας. Στον ερωτικό τομέα δεν θα ονειρεύεστε πια, αλλά με αναπτερωμένο ηθικό θα ταξιδεύετε προς κάτι καλύτερο. Τώρα γίνεται πιο εύκολο να έρθετε σε ουσιαστικότερη επαφή με τον εαυτό σας και έτσι θα εργαστείτε για να εξετάσετε τους στόχους σας και τι ακριβώς θέλετε στη σχέση σας. Μπορείτε να εισπράξετε την επιβεβαίωση από τους γύρω και να προχωρήσετε με σίγουρα βήματα σε εκείνο που πραγματικά σας εκφράζει. Η ανασφάλεια και η ανησυχία για τη μοναξιά σάς κρατούν σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν ή δεν είναι ικανοποιητικές. Αυτό συνήθως το πληρώνετε και η αναποφασιστικότητα δεν σας επιτρέπει να δείτε πόσο πραγματικά αξίζετε το καλύτερο, αρκεί να το διεκδικήσετε. Η καλή διάθεση και η θεά Τύχη όλο το μήνα είναι μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπερασπιστείτε ό,τι αγαπάτε
Η λογική και πρακτική αντιμετώπιση του συντρόφου σας μπορεί να σας βγάλει από τυχόν αδιέξοδα. Η Αφροδίτη θα εκφραστεί για εσάς μέσα από το βαθύτερο συμβολισμό της τονίζοντας την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη, μεστή και ουσιαστικότερη ζωή. Η ανάγκη να γευτείτε την ομορφιά και την εμπειρία καινούριων παραστάσεων ακόμη και στις διακοπές σας θα σας φέρει κοντά σε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ο Άρης, βέβαια, από τη θέση που βρίσκεται αναμοχλεύει κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες και το παρασκήνιο δουλεύει. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια και κρατήστε ειλικρινή στάση απέναντι στο σύντροφό σας. Είναι ερωτικός ο μήνας και να θυμάστε ότι έρωτας δεν είναι μόνο πάθος αλλά και ομορφιά. Φτιάξτε λοιπόν εσείς την ατμόσφαιρα, δίνοντας το δικό σας χρώμα στην ομορφιά και κάνοντας το όνειρό σας πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενστικτώδης ερωτισμός

Είναι βέβαιο ότι η χαρά φέρνει χαρά και η αισιοδοξία, που σίγουρα δεν σας λείπει, ανοίγει πόρτες και στην προκειμένη περίπτωση καρδιές. Ο μαχητικός Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και η ερωτική Αφροδίτη στον τομέα της λίμπιντο. Ο μοχλός της αγάπης και του έρωτα είναι στραμμένος προς το μέρος σας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα θα σας κυριεύσει ένας ενστικτώδης ερωτισμός και ό,τι σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή θα βρίσκεται σε έξαρση. Θα είναι ένα αρκετά περιπετειώδες και ερωτικό καλοκαίρι όπου ευνοούνται οι γνωριμίες και τα ταξίδια. Είναι σκόπιμο μέσα σε αυτή την υπεραισιοδοξία να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και καλό θα είναι να μην πάρετε καμιά σοβαρή απόφαση χωρίς ώριμη σκέψη. Το σίγουρο είναι ότι κερδίζετε εύκολα τις εντυπώσεις, αλλά και εύκολα ενθουσιάζεστε. Χαρείτε ό,τι αγαπάτε, αφήστε όμως το χρόνο να δείξει τι πραγματικά μπορείτε να κρατήσετε κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άλλοι έρχονται πιο κοντά σας
Για εσάς θα έλεγα ότι ο Αύγουστος φέρνει την αποκατάσταση και ταράζει ευχάριστα τα "λιμνάζοντα ύδατα". Έχετε δυο πλανήτες, την αρμονική συντροφιά της Αφροδίτης και τον ευεργέτη Δία, που επηρεάζουν πολύ την ερωτική σας ζωή. Η πρώτη θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας νέας σχέσης. Επίσης, το σίγουρο είναι ότι θα σας φέρει πιο κοντά σε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ήρθε η ώρα να μην ενεργείτε μόνο με τα πρέπει, αλλά να λάβετε υπόψη σας και εκείνο που επιτάσσει η καρδιά σας. Για εσάς που ταλαιπωρηθήκατε λίγο τον προηγούμενο μήνα και οι εκλείψεις επηρέασαν τη σχέση σας, τα πράγματα καλυτερεύουν και η αισιοδοξία μπαίνει ξανά στη ζωή σας. Οι συγκυρίες θα είναι τέτοιες που η κοινωνικότητά σας θα αποκτήσει έναν άλλο αέρα και η διάθεση για μοίρασμα θα βρει τον αποδέκτη. Ο μήνας είναι αρκετά γενναιόδωρος μαζί σας. Εκμεταλλευτείτε τον αναλόγως. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοούνται οι σοβαρές σχέσεις
Τα διλήμματα δεν είναι για το καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είναι ο αγαπημένος σας μήνας. Έχετε πολλά να κάνετε και νιώθετε ότι τίποτα δεν σας περιορίζει. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ο σπινθηροβόλος Ερμής, κυρίαρχος των ερωτικών σας, ακριβώς απέναντι σας γνέφει παιχνιδιάρικα. Αρκετά παιχνίδια θα παιχτούν μέσα από την ανάγκη σας για συναισθηματική επιβεβαίωση, αλλά πώς τα καταφέρνετε και στο τέλος είστε παραπονεμένοι; Αμφισβήτηση στην αμφισβήτηση, απομυθοποιούνται γρήγορα τα περισσότερα. Ο Κρόνος παραμένει στον οίκο της χαράς και των ερωτικών σας. Μπορεί να μην επιτρέπει εύκολα τη χαρά, βοηθά και στηρίζει όμως τις σοβαρές σχέσεις. Είναι ένας μήνας όπου μπορείτε να ανανεώσετε μια σταθερή σχέση και να αναθερμάνετε τον έρωτα που... σιγόκαιει. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, κατά τη διάρκεια των διακοπών θα ερωτευτείτε ξανά, πιο ρομαντικά, τους αγαπημένους σας. Η διάθεση για περιπέτεια ας διοχετευτεί μέσα από την υπάρχουσα σταθερή σχέση και μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις απέναντι στο σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η ισορροπία είναι εύθραυστη
Τα πράγματα αρχίζουν να διαγράφονται αισιόδοξα, αρκεί να παραμερίσετε τη σύγχυση και να μην κάνετε λάθη. Όλα για τον έρωτα; Ναι, συμφωνώ. Όχι όμως στην ουτοπία. Αυτά τα δυο θαρρώ θα πάνε αντάμα αυτόν το μήνα. Τι θα επικρατήσει θα εξαρτηθεί από το βαθμό διάκρισης που έχετε. Η θέση της Αφροδίτης είναι ευνοϊκή, ιδιαίτερα για τα ερωτικά σας θέματα. Επίσης και ο Δίας σιγοντάρει θετικά σε αυτό τον τομέα. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι ο Ποσειδώνας, που είναι δικός σας κυβερνήτης, παραμένει ανάδρομος και την αρχή του μήνα έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Ήλιο. Από την άλλη, ο Κρόνος δεν επιτρέπει λάθη. Άτομα με αναπτυγμένη την αίσθηση της ομορφιάς και της αρμονίας δίνεστε εύκολα, δίχως να κρατάτε αποθέματα για τον εαυτό σας. Συχνά νιώθετε μπερδεμένοι και παραπονεμένοι. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, γίνετε λίγο πρακτικοί, προστατέψτε την ψυχούλα σας και χαρείτε τις ευκαιρίες που θα είναι αρκετές.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.