Τι είναιΤι είναι η Αστρολογία, τέχνη ή επιστήμη:

Η πορεία της στην διάρκεια των αιώνων έχει αποδείξει το δεύτερο. Βασίζεται πάνω σε συνεχείς έρευνες και συγγράμματα, ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτή και που θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο. Χιλιάδες βιβλία έχουν γραφτεί , συνέδρια, χάρτες, αναλύσεις, από ανθρώπους που θέλησαν να προάγουν την Αστρολογία και να δώσουν το δικό τους στίγμα στην μεγάλη πορεία προς την τελειοποίησή της. Όπως όλες οι μεγάλες επιστήμες, έτσι και αυτή ξεκίνησε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα από ανθρώπους «φωτισμένους», με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ανθρώπου, να ερμηνεύσει το άγνωστο και να προλάβει το μέλλον. Από τότε συνεχίζει, και θα συνεχίζει να βελτιώνεται, χρόνο με τον χρόνο, καθώς νέες έρευνες και μελέτες εμπλουτίζουν τα είδη πολύ πλούσια αρχεία της.

Η Αστρολογία αδιαμφισβήτητα, είναι μία φιλοσοφική, ανθρωποκεντρική επιστήμη, που στηρίζεται σε ανεξάντλητες έρευνες και χιλιάδων ετών. Πρακτικά όμως, είναι μία κωδικοποιημένη απεικόνιση του κύκλου της ζωής πάνω σε έναν Χάρτη, που αποτελείται από ενεργειακά σύμβολα ( πλανήτες ) , περιοχές δράσης ( ζώδια ) , τομείς ζωής ( οίκοι ), στοιχεία και ποιότητες. Το σύνολο όλων αυτών το ονομάζουμε Ωροσκόπιο και είναι κάτι εξαιρετικά πολύπλοκο που μόνο άριστοι γνώστες της Αστρολογίας μπορούν να ερμηνεύσουν.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός στον κόσμο και κάθε ωροσκόπιο είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.