Άστρα & σχέσειςΆστρα & σχέσεις:

Ασφαλώς και ο καθένας/μία από εμάς που κάποτε υπήρξε ερωτευμένος/η, αναζήτησε τουλάχιστον μία φορά, καθοδήγηση για την πορεία αλλά και το αποτέλεσμα της σχέσης του/ης, από την Αστρολογία και ειδικότερα από τα λεγόμενα Ζώδια.

Πράγματι, υπάρχουν σημαντικότατες ιδιότητες σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, οι οποίες έρχονται στην επιφάνεια της ζωής μας κυρίως με την παρουσία του Ηλίου (του σημαντικότερου Ουρανίου σώματος στο Ωροσκόπιο) σε ένα από αυτά κατά την στιγμή της γέννησής μας. Ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο δείγμα που αποδεικνύει ότι η παραπάνω διαπίστωση είναι αληθής, μπορεί να δοθεί ακόμη και από τις στατιστικές των επισκέψεων των χρηστών της παρούσας ιστοσελίδας, στις οποίες μπορούμε να δούμε ότι οι «Καρκίνοι» επισκέπτες του χώρου (λόγω της εξ ορισμού σχετικής προσωπικής ανασφάλειάς τους) είναι διπλάσιοι από τους αντίστοιχους «Αιγόκερους» επισκέπτες (οι οποίοι κατά κανόνα είναι πολύ ορθολογιστές και απομακρυσμένοι από οτιδήποτε αφηρημένο).

Γρήγορα λοιπόν μπορεί ο καθένας να γενικεύσει και να υπεραπλουστεύσει πως τα «πηγαίνει καλά» με το ένα Ζώδιο αλλά και ότι δεν «ταιριάζει» με το άλλο, μπερδεύοντας τη ζωή του σημαντικά και χωρίς κανέναν λόγο. Οι πρώτοι κανόνες της Αστρολογίας, μιλάνε για αρμονία ανάμεσα στα ζώδια του ιδίου στοιχείου (Φωτιάς, Γης, Αέρα και Νερού) ενώ άλλοι αρέσκονται να λένε πως τα «απέναντι» Ζώδια, έλκονται και αυτά καθώς συμπληρώνουν το ένα, το άλλο. Στην πραγματικότητα όμως αν ζητήσουμε να μάθουμε τα Ζώδια ανθρώπων μέσα σε επιτυχημένες σχέσεις και σε αξιόλογους γάμους ή ακόμη και συνεργασίες, τότε θα δούμε ότι τα Ζώδια των εμπλεκομένων πολύ λίγο μπορούν να αποτελέσουν καθοριστικούς παράγοντες για την ευτυχία ή τη δυστυχία τους.

Αυτό συμβαίνει απλά γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιπροσωπεύεται από ένα πολύ ευρύτερο και περισσότερο πολύπλοκο συνδυασμό Αστρολογικών επιρροών που μπορεί να αναλυθεί μόνον μέσω από την μελέτη του Ωροσκοπίου του, το οποίο είναι και αυτό με τη σειρά του εξίσου μοναδικό με την ώρα, την ημερομηνία και τον τόπο γέννησης του καθενός.

Αυτό άλλωστε εξηγεί και το γιατί πολλές φορές άνθρωποι που ανήκουν στα Ζώδια που πιστεύουμε ότι μας ταιριάζουν, τελικά μας απογοητεύουν, αποδεικνύοντας με τη συμπεριφορά τους πως δεν έχουν ίσως και τίποτε κοινό μαζί μας.

Δεδομένου ότι μέσα από τις σχέσεις μας και μαθαίνουμε πολλά αλλά και γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι, τα μαθήματα που μπορούμε να δεχθούμε από αυτές είναι κυριολεκτικά αναρίθμητα και σίγουρα σχετίζονται με το είδος τους.

Η ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ, η οποία αποτελεί και το Ωροσκόπιο σύνθεσης των Ωροσκοπίων δύο ανθρώπων που εμπλέκονται σε μία σχέση, μπορεί να μας φανερώσει τα πάντα για την φύση και το είδος του συσχετισμού αυτών των ατόμων όσο και της αλληλεπίδρασης μεταξύ των. Ασφαλώς και μία Συναστρία που χαρακτηρίζεται από αρμονική σχέση μεταξύ Ηλίου και Σελήνης θα φανερώσει μία καλή προοπτική για την ένωση των ανθρώπων για τους οποίους έχει δημιουργηθεί. Ο καλοτοποθετημένος Ερμής θα μας δώσει μία σχέση στην οποία η επικοινωνία είναι ευχάριστη, πολυδιάστατη και αναπτυξιακή. Η Αφροδίτη σε θετική θέση μίας Συναστρίας είναι βέβαιο ότι θα φανερώσει αγάπη και ανάγκη για περαιτέρω προσέγγιση των δύο ατόμων, ενώ ο Άρης σε αντίστοιχη θέση θα βεβαιώσει την ύπαρξη σεξουαλικής/φυσικής έλξης. Ένας ισχυρός Δίας είναι βέβαιο ότι θα ωθήσει σε επέκταση και σε αμοιβαία μάθηση τόσο τη σχέση όσο και τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, από τον οποίο απαρτίζεται. Ο Κρόνος μπορεί να μην χαρίσει την ελαφρότητα αλλά σίγουρα θα προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και υπευθυνότητα στα άτομα που σχηματίζουν τη σχέση που μελετάμε, καθιστώντας τους καλούς συνεργάτες και συνεταίρους. Ο Ουρανός είναι βέβαιο ότι θα δώσει ισχυρό αίσθημα ανάγκης ανεξαρτησίας και επαναστατικότητας αλλά αυτό δεν θα είναι χωρίς την εφευρετικότητα, την επινοητικότητα αλλά και τα κάθε είδους οράματα που θα ξεπερνάν τον μικρόκοσμο στον οποίο λειτουργεί ο εαυτός τους καθενός. Ο καλοτοποθετημένος Ποσειδώνας ίσως να διατηρήσει τη σχέση σε Πλατωνικό επίπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δύο άνθρωποι των οποίων η σχέση θα έχει αυτό το γνώρισμα δεν θα φέρει την εκλέπτυνση των συναισθημάτων τους και την απάρνηση του εγωισμού τους, χαρίζοντάς τους μία από τις πιο ευτυχισμένες εμπειρίες της ζωής τους. Ο ισχυρός Πλούτωνας στην Συναστρία θα δώσει έναν εξαιρετικό μαγνητισμό ανάμεσα στα μέλη της σχέσης, αλλά και μία ικανότητα μεταφυσικής επικοινωνίας μεταξύ τους, η οποία είναι βέβαιο πως θα τα παροτρύνει σε γιγαντιαίες αλλαγές και αναθεωρήσεις στη ζωή τους.

Ασφαλώς πέρα από τα γνωρίσματα του κάθε πλανήτη στη συναστρία, θα χρειαστεί να υπολογιστεί και η αλληλεπίδραση αυτών των γνωρισμάτων μεταξύ τους, σε συνδυασμό με οίκους και ζώδια, εντός των οποίων βρίσκονται, προκειμένου να υπάρξει μία πλήρης και αντιπροσωπευτική εικόνα της σχέσης που μας ενδιαφέρει.

Όσο μοναδικός είναι ο κάθε άνθρωπος, το ίδιο μοναδική είναι και η σχέση του με τον κάθε άλλον συνάνθρωπό του. πορεία της στην διάρκεια των αιώνων έχει αποδείξει το δεύτερο. Βασίζεται πάνω σε συνεχείς έρευνες και συγγράμματα, ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτή και που θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο. Χιλιάδες βιβλία έχουν γραφτεί , συνέδρια, χάρτες, αναλύσεις, από ανθρώπους που θέλησαν να προάγουν την Αστρολογία και να δώσουν το δικό τους στίγμα στην μεγάλη πορεία προς την τελειοποίησή της. Όπως όλες οι μεγάλες επιστήμες, έτσι και αυτή ξεκίνησε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα από ανθρώπους «φωτισμένους», με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ανθρώπου, να ερμηνεύσει το άγνωστο και να προλάβει το μέλλον. Από τότε συνεχίζει, και θα συνεχίζει να βελτιώνεται, χρόνο με τον χρόνο, καθώς νέες έρευνες και μελέτες εμπλουτίζουν τα είδη πολύ πλούσια αρχεία της.

Η Αστρολογία αδιαμφισβήτητα, είναι μία φιλοσοφική, ανθρωποκεντρική επιστήμη, που στηρίζεται σε ανεξάντλητες έρευνες και χιλιάδων ετών. Πρακτικά όμως, είναι μία κωδικοποιημένη απεικόνιση του κύκλου της ζωής πάνω σε έναν Χάρτη, που αποτελείται από ενεργειακά σύμβολα ( πλανήτες ) , περιοχές δράσης ( ζώδια ) , τομείς ζωής ( οίκοι ), στοιχεία και ποιότητες. Το σύνολο όλων αυτών το ονομάζουμε Ωροσκόπιο και είναι κάτι εξαιρετικά πολύπλοκο που μόνο άριστοι γνώστες της Αστρολογίας μπορούν να ερμηνεύσουν.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός στον κόσμο και κάθε ωροσκόπιο είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.