Τι είναι το ΤαρώΤι είναι το “Ταρό” ή “Ταρώ” ή “Ταρόκ”:

Τα ΤΑRΟΤ είναι ακόμα ένα από τα ανεξήγητα μυστήρια του ανθρώπου.

Αντανακλούν την πραγματική ζωή και μπορούν να προβλέψουν μόνο μέσα από τη βαθιά γνώση των παρόντων καταστάσεων.

Οι 22 ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΡΙΑΜΒΟΙ ή ΑΡΚΑΝΑ απεικονίζουν κοσμικά σύμβολα, φιλοσοφίες, θρησκείες ακόμη και θρύλους ή μύθους. Είναι τα σημαντικότερα χαρτιά της TAROT.Είναι τα λεγόμενα ΚΛΕΙΔΙΑ τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και περικλείουν ένα κοσμικό δόγμα, το κ λ ε ι δ ί για να κατανοήσουμε τις πνευματικές και υλικές δυνάμεις που επιδρούν επάνω μας.Είναι τα 22 σημαντικά στάδια της ζωής.

Τα υπόλοιπα 56 τα οποία προστέθηκαν αργότερα και χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες με σύμβολα τα πεντάκτινα, τα σπαθιά, τα μπαστούνια και τις κούπες είναι γνωστά με το όνομα ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ( arcana = μυστικά ). Συμβολίζουν τις καθημερινές καταστάσεις, τα πρόσωπα, την θετική ή αρνητική εξέλιξη της ζωής του ατόμου, τις βοήθειες ή τα εμπόδια που υπάρχουν γύρω του.

Ο συνδυασμός και των 78 χαρτιών της TAROT μπορεί να μας δείξει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση της ζωής ενός ανθρώπου, τις επιθυμίες του, τους φόβους του, τις προσδοκίες του, τις σχέσεις με το περιβάλλον του και να ανοίξουν την πόρτα πέρα από την ύπαρξή του στο Απροσδόκητο και στο Μέλλον.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.