ΤαύροςΤαύρος:

Προτιμάς μια σχέση, ικανή να σου προσφέρει ανοδικές και συναρπαστικές στιγμές. Ψάχνεις για θρύλους και καινούριες εμπειρίες. Θέλεις σύντροφο που να μοιράζεται μαζί σου οποιαδήποτε επιθυμία σου. Σ’ αρέσουν τα άτομα που αναζητούν πάντα κάτι καινούργιο. Αν ο ενθουσιασμός, δεν γίνει μέρος της ζωής σου, θα έχεις την τάση, ν’ αλλάζεις και να μεταμορφώνεις μια σχέση σε σύγκρουση και καβγά και προφανώς η σχέση θα γίνει λίγο έως πολύ θυελλώδης. Είσαι καταπληκτικός πρωτοπόρος, αλλά όχι και τόσο ικανός να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να δουλέψεις για αυτούς σκληρά. Έχεις παρορμητικότητα, αλλά σου λείπει η μεθοδικότητα.

Μπορεί να “ρίχνεις” την ιδέα, αλλά περιμένεις από το ταίρι σου να την υλοποιήσει, θεωρώντας πάντα τον εαυτό σου αρχηγό !!! Αρνείσαι πολλές φορές, να προβληματιστείς για το ταίρι σου και να σκεφτείς τις ανάγκες του, πράγμα που ο σύντροφος, το εισπράττει σαν έλλειψη  συναισθηματισμού. Στην πραγματικότητα δεν σου λείπει το συναίσθημα, απλώς καλύπτεται από τον εγωκεντρισμό και την τάση σου να πιστεύεις, ότι οι δικές σου προτάσεις για τη ζωή, είναι  καλύτερες από του άλλου. Πρέπει το ταίρι σου  να προσπαθεί πάντα να συντηρεί την αίσθηση, ότι ο δεσμός διατηρεί τα στοιχεία της πρώτης γνωριμίας, ακόμα και όταν είστε πολλά χρόνια μαζί. Ασχολείσαι πολύ με τον εαυτό σου και δε δίνεις εύκολα συναισθηματική βοήθεια και υποστήριξη. Είσαι ανεξάρτητο άτομο και έχεις την απαίτηση και από τον άλλο, να είναι εξίσου ανεξάρτητος. Δεν σ’ αρέσει να νιώθεις σοβαρά δεσμευμένος, γι’ αυτό θέλεις να δημιουργείς σχέσεις, οι οποίες να σου επιτρέπουν να αισθάνεσαι ελεύθερος. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι αφήνεις και στο ταίρι σου τις ίδιες ελευθερίες. Ίσως να μην είσαι πάντα εκεί που σε χρειάζονται, αλλά εσύ ζητάς να είναι οι άλλοι πάντα διαθέσιμοι. Είσαι άτομο που προσπαθεί να μην αδικεί, πράγμα που καταφέρνεις σχεδόν πάντα με τους φίλους σου, αλλά σχεδόν ποτέ με το ταίρι σου!!

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.