ΔίδυμοιΔίδυμοι:

Είσαι άτομο, ιδιαίτερα ευχάριστο, ειδικά στα αρχικά στάδια μιας  ερωτικής σχέσης. Είσαι φιλικό, ενθουσιώδες άτομο και πολύ επικοινωνιακό. Χρειάζεσαι ένα σύντροφο, που να μπορεί να συζητά και να μοιράζεται μαζί σου κοινές δραστηριότητες. Θέλεις άτομα, που να είναι γεμάτα από ιδέες και ενδιαφέροντα. Όταν μαθαίνεις καινούρια πράγματα, είσαι πραγματικά ευτυχισμένος. Χαρακτηρίζεσαι από διάθεση για αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων κι είναι γενικά πολύ δύσκολο να “ προσγειωθείς ”. Θέλεις να φιλοσοφείς συνεχώς και το χαίρεσαι, ακόμα και όταν αφορά συναισθηματικά ζητήματα! Τα συναισθήματα έρχονται δεύτερα στις προτεραιότητες σου, ενώ οι ιδέες προηγούνται.

Δεν διακρίνεσαι για το πάθος σου και τα έντονα συναισθήματα, ούτε για την πίστη και την αφοσίωση σου. Είσαι λίγο ασταθής, πράγμα που σε κάνει ανίκανο για σταθερές σχέσεις. Ενώ φαίνεται, ότι επενδύεις σε μια ερωτική σχέση, κατά βάθος μπορεί να δείξεις ελάχιστο ενδιαφέρον για τον έρωτα. Είσαι πολύ νευρικό άτομο και σ’ αυτό οφείλεται και η τάση σου… να είσαι αεικίνητος. Εξαιτίας της έμφυτης περιέργειάς σου, γνωρίζεις συνήθως πολλούς εραστές. Το περίεργο είναι, ότι ενώ μπορείς να πηδάς από περιπέτεια σε περιπέτεια, όταν αποκτήσεις ένα σταθερό δεσμό που να σου προσφέρει και τη δυνατότητα πνευματικής επικοινωνίας, είσαι πολύ πιστό και αφοσιωμένο άτομο.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.