ΚαρκίνοςΚαρκίνος:

Είσαι ο άνθρωπος που σε χαρακτηρίζει η ευαισθησία, το συναίσθημα, η παθητικότητα και η δεκτικότητα. Ασχολείσαι κυρίως με τα εσωτερικά σου προβλήματα. Είσαι δε τόσο δεκτικός, ώστε ο παραμικρός ερεθισμός σε αναστατώνει και αλλάζεις εύκολα διάθεση. Χαρακτηριστική είναι η ανυπομονησία σου. Δεν μπορείς εύκολα να κρύψεις τα συναισθήματά σου. Μπορείς όμως, να έχεις μια διπλωματικότητα και να ξέρεις ενστικτωδώς, πως πρέπει να εκφράσεις κάτι έτσι ώστε να “πιάσει” την ευαισθησία τού άλλου. Όλη αυτή η ευαισθησία σε κάνει, να έχεις την ανάγκη από θαλπωρή και τρυφερότητα. Έχεις  λοιπόν την ανάγκη, από την δημιουργία ενός δικού σου χώρου, όπου θα βρεις την όρεξη να λειτουργήσεις και να δημιουργήσεις. Αγαπάς  το σπίτι σου, τα παιδιά σου, την οικογένεια σου και  είσαι θαυμάσιος οικοδεσπότης. Μπορεί φυσικά, να αισθάνεσαι σπίτι σου την επιχείρηση σου, το περιβάλλον  της δουλειάς σου ή την χαρτοπαιχτική λέσχη που συχνάζεις. Άλλοτε πάλι μπορεί να γίνεις επιθετικός. Απλά είναι η άμυνα σου εκεί που αισθάνεσαι άβολα. Συνήθως μέσα στον “χώρο σου”, αισθανόμενος ασφαλής γίνεσαι… χαρά Θεού !!

Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη σου αγάπη στις αναμνήσεις. Κρατάς παλιά γράμματα, παλιές φωτογραφίες, παλιά έπιπλα… Η επαγγελματική του καριέρα ευδοκιμεί, όταν εξυπηρετεί τον ψυχισμό σου.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.