ΛέωνΛέων:

Θέλεις να εκφράσεις την προσωπικότητά σου, γεννώντας τον εαυτό σου μέσα στην έκφραση. Η σταθερότητά σου δεν σ’ αφήνει να ξοδεύεσαι. Αγαπάς τον εαυτό σου έντονα. Όπου βρίσκεσαι, έχεις ανάγκη  να εκφράζεις τη προσωπικότητά σου και επιδιώκεις ο χώρος και οι γύρω σου να υποταχθούν στο ρυθμό σου. Κρίνεις τους άλλους με τα δικά σου μέτρα. Είσαι απορροφημένος από την προσωπικότητά σου τόσο, που είναι αδύνατο να ξεφύγεις ή να δεις μια άλλη οπτική γωνία. Όσο και αν σκεφθείς, ότι ο καθένας είναι αλλιώς καμωμένος, συναισθηματικά πικραίνεσαι… και αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο σου.

Αν κάποιος σε εμποδίσει να εκφραστείς, σου έχει καταστρέψει το σκοπό της ζωής σου. Χάνεις έτσι την αυτοπεποίθησή σου, πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέχρι να βρεθεί κάποιος να σου πει: “Μα είσαι ο πρώτος!”. Είσαι εργατικός και μεγαλόψυχος. Στην δύσκολη στιγμή που όλα γκρεμίζονται, υπάρχει το παραθυράκι που λέει: “εγώ θυσιάζομαι για το σύνολο”. Μόνος σου γίνεσαι μάρτυρας, αρχίζεις να βγαίνεις στο φως, ανυψώνεις τον εαυτό σου και ξαναβρίσκεις την ισορροπία σου.

Πολλές φορές όλες αυτές οι ιδιότητες σε κάνουν καταπιεστικό για τους άλλους. Ειδικά, αν δεν είσαι καλλιεργημένος για να ξέρεις που να σταματήσεις, γίνεσαι βαρετός. Είναι αδικία βέβαια, γιατί πάντα σκέφτεσαι τι θα ευχαριστήσει τον άλλο. Το κάνεις γιατί πιστεύεις, ότι αυτό που δίνεις είναι το πιο θαυμάσιο που μπορούσε να είχε ο άλλος κι ότι τα πράγματα που λες, είναι τα πιο ενδιαφέροντα που θα μπορούσε ν’ ακούσει. Πάντως είσαι μεγαλόψυχος και πολύ ζεστός, αν ο άλλος σε δέχεται και λίγο… σε κανακεύει.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.