ΠαρθένοςΠαρθένος:

Η μεταβλητότητά σου σε κάνει να διασκορπίζεσαι, αλλά ισορροπείς αυτή την αδυναμία σου απ’ τη δυνατότητα της πρακτικής εφαρμογής. Η ανασφάλεια, σε κάνει να καταναλώνεις τεράστια ποσότητα δραστηριότητας σε λεπτομέρειες. Αντί να προχωρήσεις σου λείπει η τόλμη και η εξωτερική έκφραση  κάθεσαι και καταναλώνεσαι σε σκέψεις. Σε απασχολεί και η πιο μικρή λεπτομέρεια και μπορεί να σκέφτεσαι ένα σχέδιο πέντε χρόνια!! χωρίς να το βάλεις μπροστά. Έχεις πάντα ανάγκη από ενθάρρυνση. Έχεις την ικανότητα της παρατηρητικότητας και της ταξινόμησης. Μπορεί να κάνεις δουλειές, εκπληκτικές σε ακρίβεια. Μπορείς να μπεις σ’ ένα δωμάτιο και να περιγράψεις τα πάντα, όμορφα ή άσχημα, με καταπληκτικά σωστή κρίση.

Βέβαια, αν η παρατηρητικότητα και η προσκόλληση στη λεπτομέρεια δεν βρει διέξοδο, μπορεί να σε κάνει γκρινιάρη. Βλέπεις έτσι μόνο τα στραβά που συμβαίνουν γύρω σου και ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου. Φοβάσαι π.χ. τα μικρόβια ή τηλεφωνείς 15 φορές την ημέρα στο γιατρό σου. Πρακτικά, έχεις σχέση με την τροφή και την υγεία, σαν προσφορά υπηρεσίας στον κόσμο. Η ανάγκη της πρακτικής σκοπιμότητας μπορεί να σε κάνει να “προσφέρεις”, αλλά και να γίνεις ο άνθρωπος που δεν κάνει τίποτα χωρίς να έχει μια σκοπιμότητα. Π.χ. να μην κάνεις παρέες αν δεν έχεις να βγάλεις κάτι!!

Οτιδήποτε κάνεις πάντως, έχει μια επιστημονικότητα, ακόμα κι αν αυτό είναι τέχνη. Αν π.χ. γίνεις ηθοποιός θα μελετήσεις τον ρόλο σου έως την τελευταία λεπτομέρεια, αναζητώντας το τέλειο.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.