ΖυγόςΖυγός:

Το κυρίαρχο πρόβλημα σου είναι, πως θα πάρεις την ψήφο εμπιστοσύνης των άλλων και ανάλογα ψάχνεις να βρεις τρόπο να κερδίσεις τους άλλους. Αρχικά πρέπει να τους πείσεις ότι είσαι καλός, μετά ότι τους αγαπάς και τέλος, ότι είσαι ειλικρινής και χαριτωμένος. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που να είσαι σίγουρος ότι σε αγαπά, να τον παραδέχεσαι και να σου λέει “προχώρα… κι εγώ είμαι κοντά σου”. Δεν σου λείπει η έκφραση, ούτε η παρορμητικότητα, αλλά ούτε και ο δυναμισμός. Απλά σου λείπει η ψυχική δύναμη.

Έχει μεγάλη σημασία για σένα, να σου μιλάνε με τρυφερότητα και γλυκό τρόπο μια και παίζει σημαντικό ρόλο στην διάθεσή σου. Αν ισχυριστείς, ότι δεν επηρεάζεσαι απ’ ένα γλυκό λόγο τότε λες ψέματα! Αυτή σου η αδυναμία, μπορεί να σε κάνει θύμα κολακείας.

Έχοντας ανάγκη την έγκριση, εκδηλώνεις μια παιδική εξάρτηση από τους άλλους. Όταν θα μπεις σ’ ένα χώρο που η ατμόσφαιρα είναι αδιάφορη ή θλιβερή, κατεβάζεις τα μούτρα σου  και αυτά τα μούτρα είναι παροιμιώδη, ενώ είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος κάθεσαι σε μια γωνιά αμίλητος και φεύγεις παίρνοντας μια βαριά ατμόσφαιρα πάνω σου. Αν μπεις σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, τότε αμέσως χαμογελάς, αλλάζεις αμέσως έκφραση και αποκτάς ένα αγγελικό πρόσωπο. Αυτό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να εξισορροπήσεις αυτά τα προβλήματα είναι το μυαλό σου…!!

Όλες αυτές οι ανάγκες σου μπορούν να εξιδανικευτούν, να μεταφερθούν σε πνευματικό επίπεδο και να μην κινείσαι από ένα άνθρωπο, αλλά από μια ιδέα. Στην πιο απλοϊκή μορφή, μπορεί όλη μέρα ν’ ασχολείσαι με το τι θα φορέσεις ή το τι θα φας. Έτσι όταν είσαι στενοχωρημένος, θέλεις να φας κάτι ιδιαίτερο ή να φορέσεις κάτι ξεχωριστό.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.