ΣκορπιόςΣκορπιός:

Είσαι άτομο σταθερό. Έχεις όλη τη δεκτικότητα και την ευαισθησία που χρειάζεσαι για να πάρεις ενέργεια από μέσα σου, να μπεις βαθιά στις ρίζες της ύπαρξης σου, να βρεις το κύτταρό σου και να το επιβεβαιώσεις με μια καινούργια γέννηση. Από την μια ωθείσαι σε μια εξωτερίκευση του πραγματικού σου “είναι”, σε μια εκ βαθέων δημιουργία που προχωρείς προς τους άλλους και από την άλλη όντας εκεί δεκτικός και συναισθηματικός, δέχεσαι τις αντιδράσεις του άλλου κόσμου μεγεθυσμένες κι έχεις την τάση να στραφείς μέσα σου για να προστατευθείς. Υπάρχει η ανάγκη της προστασίας, της αυτοσυντήρησης, αλλά και της επίθεσης. Εκφράζεσαι με δύο λέξεις αγώνας και φόβος. Χαρακτηριστικό σου είναι η αφοσίωση σου σε μια ιδέα (που μπορεί να είναι κι ένας άνθρωπος).

Λένε ότι είσαι εγωιστής! Όχι, απλά δείχνεις με ασφάλεια κλεισμένος και καλά προστατευμένος, ενώ είσαι ευάλωτος μ’ όλη την ευαισθησία και την δεκτικότητα που σε διακρίνει, μπορεί να διαλυθείς σε χίλια κομμάτια. Είναι βέβαια σχεδόν αδύνατο να το καταλάβουν οι άλλοι. Η σταθερότητά σου σε κάνει να φτιάχνεις γύρω σου φρούρια και να επιβιώνεις υπερασπίζοντας τα. Αν βάλεις ένα στόχο είναι σχεδόν σίγουρο… ότι θα τον πετύχεις. Είσαι άτομο, αρκετά συντηρητικό και ερμητικά κλειστό. Έχεις φοβερά ανεπτυγμένη την αίσθηση του ιδιωτικού. Μπορεί ακόμα και ο καλύτερος σου φίλος, να μην ξέρει το σημείο εκείνο  που πραγματικά σε… πονά. Είσαι λίγο παράξενος και έχεις ένα δικό σου κώδικα  για να εκφράζεσαι. Από την άλλη στερείσαι τελείως προσαρμοστικότητας. Μπορεί λοιπόν ν’ αντιδράσεις τελείως σπασμωδικά και να πραγματοποιήσεις μια τέλεια μεταστροφή.

Είσαι εκδικητικός, αλλά και μαζοχιστής. Ενδιαφέρεσαι πολύ για την ανθρώπινη σχέση. Πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος, που να σε συντροφεύει στις αλλαγές της μέρας και της νύχτας, στον αγώνα σου, στη μέρα της χαράς, του αγγίγματος της ζωής και στις στιγμές που όλα αυτά περνάνε από μια τραγική αμφισβήτηση.

Περνώντας από την ζωή του εκάστοτε συντρόφου, μπορείς να βγάλεις από μέσα του σημεία και τέρατα, που δεν υποπτεύθηκε ποτέ ότι είχε. Η τραγική πλευρά σου είναι, ότι ενώ είσαι φύση πολύ ισχυρά αμυντική, είσαι αναγκασμένος να μάχεσαι εν ονόματι μιας πορείας, πρέπει να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις ή αν θα εξοντωθείς!! Αν έρθει κάποιος σε σύγκρουση μαζί σου, θα είσαι πολύ συγκρατημένος…  θα πεις μια κουβέντα, αλλά αυτή η κουβέντα θα του τσακίσει τα …κόκαλα. Μπορείς να γίνει άριστος ψυχολόγος ή ένας δαιμόνιος ντετέκτιβ!

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.