ΤοξότηςΤοξότης:

Η ανάγκη τής εξωστρέφειας και του δοσίματος είναι πολύ μεγάλη. Ισχυρίζεσαι ότι μπορείς να δώσεις ορισμό στα πάντα. Δεν υπάρχει ερώτηση συνήθως που να μην μπορείς ν΄ απαντήσεις. Πιστεύεις ότι μέσα από τον εαυτό σου, μπορείς να βρεις στοιχεία για ν’ αναλύσεις και να διδάξεις τα πάντα. Έχεις το ταλέντο της φιλοσοφικής σκέψης. Προσαρμόζεσαι, επικοινωνείς και έτσι μαθαίνεις. Πιάνεις στην ατμόσφαιρα, τις καταστάσεις κι έχεις φοβερό αισθητήριο στο να διακρίνεις τους ανθρώπους.

Πολλές φορές, μπορεί να εκπλήττεις τους άλλους μ΄ ένα χάρισμα προφητικό. Η σοφία σου αυτή βγαίνει από την ικανότητα σου να επικοινωνείς με την σκέψη και την τόλμη να μπαίνεις μέσα στις εμπειρίες, εξετάζοντας και φιλοσοφώντας αυτά που λένε οι άλλοι .Ηθικά ή όχι, θα τα δοκιμάσεις όλα για να κρίνεις μόνος σου…  αν είναι ηθικά. Θέλεις να δώσεις ότι βρήκες στους άλλους για κάτι καλύτερο, για μια πρόοδο ή για το γενικότερο καλό. Βέβαια, να  μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται με τις καλύτερες προθέσεις…

Η μανία σου όμως ν’ ανακατεύεσαι και να φιλοσοφείς με όλα δεν σ’ αφήνει να ολοκληρώσεις τίποτα. Τείνεις σε μια συνθετικότητα που μπορεί να γίνει τόσο πολύπλοκη, ώστε να μπερδευτείς κι ο ίδιος. Έτσι αναγκάζεσαι ν’ αναθεωρείς διαρκώς τα πράγματα, βλέποντας συνέχεια και την άλλη τους πλευρά. Μπορείς να επιδείξεις την ελευθερία σου, χωρίς να επιζητείς την ασφάλεια. Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη ασφάλεια, ούτε συναισθηματική ούτε υλική. Είναι εύκολο για σένα λοιπόν, ν’ αναθεωρήσεις σχέδια και ν’ αρχίσεις πάλι από την αρχή με το ίδιο κέφι για μια καινούργια σύνθεση, γιατί έχεις την αίσθηση του παιχνιδιού της ζωής.

Το να διαλύσεις μια υπόθεση και να την ανασυνθέσεις αλλιώς, σε γοητεύει. Κάνεις, όπως ένα παιδί που φτιάχνει και χαλάει τα παιχνίδια του απλά για να …παίξει!!

Στις σχέσεις σου, έχεις ξεπεράσει συναισθηματικά το θέμα γάμος. Καλό είναι να έχεις ένα σύντροφο λες αλλά αν δραπετεύσει… δεν πειράζει, ας είναι καλά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο!!

Θα μπορούσες να είσαι καλλιτέχνης, όχι με την έννοια της αισθητικής, αλλά με την έννοια της ουσίας της τέχνης. Αν σου περιορίσουν την έκφραση των γνώσεων σου για τα βιώματά σου, την πολιτική ή για οτιδήποτε, σου έχουν κόψει την μισή ζωή. Επειδή όμως  είσαι αισιόδοξος και ακούραστος, απλά θα το βάλεις στα πόδια!

Σέβεσαι την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, αλλά και των άλλων. Υπάρχει μέσα σου η αίσθηση της δικαιοσύνης και η τάση να συγχωρείς πολύ εύκολα. Ακόμα και στην πιο αρνητική σου εκδήλωση μπορεί να γίνεις λίγο ζηλιάρης ή γκρινιάρης, αλλά ποτέ φθονερός! Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν είναι του δάσκαλου, του πολιτικού  του φιλόσοφου ή ένα επάγγελμα σχετικό με θρησκεία.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.