ΑιγόκερωςΑιγόκερως:

Είσαι ο άνθρωπος που δεν θα ξεχωρίσει για το κραυγαλέο και φαντασμαγορικό, αλλά επειδή ξέρεις να κρατάς τις καταστάσεις στα χέρια σου. Είσαι αυτός που διαλέγει την θέση που δεν θα ανατραπεί, αυτός που μπορεί να οργανώσει και να οργανώνεται, χωρίς να διακινδυνεύει κοινωνικά μια ανατροπή ή ένα σκάνδαλο. Έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής αξιοπρέπειας. Ακόμα κι αν είσαι ο “μποέμ” τύπος, πρέπει να έχεις μια δικαιολογία γι’ αυτό που κάνεις. Πιστεύεις, ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα στην επανάσταση πριν καθιερωθεί κοινωνικά. Μετά μπορεί να κάνει ότι τρέλα θέλει. Έχεις αρκετή δόση τρέλας, λόγω του παρορμητισμού σου, αλλά πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους πως είσαι “κάποιος”, ακριβώς, για να μη μπορεί κανείς, να σου θίξει την αξιοπρέπεια και τον εγωισμό σου.

Θέλεις να έχεις ένα σωστά οργανωμένο σπιτικό, μια σωστά οργανωμένη κοινωνική θέση, να ξέρεις που πας και τι κάνεις, με δυο λόγια, να είσαι ευπρεπής και να ταιριάζεις στο περιβάλλον που διάλεξες. Το ανεπτυγμένο αίσθημα της αξιοπρέπειας το προβάλλεις και στους δικούς σου ανθρώπους. Είναι δύσκολο ν’ αναγνωρίσεις κάποιο, σαν “δικό σου” άνθρωπο. Αν γίνει όμως κάτι τέτοιο, τότε απαιτείς ανάλογο σεβασμό για τον φίλο σου, όπως σέβονται οι άλλοι κι εσένα.

Πολλές φορές, μπορεί να κατηγορηθείς  σαν συμφεροντολόγος, στην πραγματικότητα απλώς σου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Θέλεις να καταφέρεις να βρεθείς στο σημείο που οι άλλοι να πούνε “μπράβο, ξεκίνησε από χαμηλά και επειδή ήταν εργατικός, κοιτάξτε που έφτασε!!”

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.