ΥδροχόοςΥδροχόος:

Είσαι άτομο σταθερό, έχεις μια ανάγκη ασφάλειας γιατί έχεις να πολεμήσεις για κοινωνικά ή πνευματικά θέματα. Το πιο πιθανό είναι ν’ ασχολείσαι και με την πολιτική κατάσταση γενικά ή ειδικότερα. Μπορεί όμως και απλά, να έχεις περάσει στην κοινωνική άρνηση και να μιλάς για την ματαιοδοξία του κόσμου και των καθεστώτων, ευχόμενος το τέλος και την άρνηση, με βαθύτερο έστω και ασυνείδητο αίτημα την εξυγίανση. Εκφράζεις τις απόψεις σου για τα πράγματα και υποδεικνύεις τρόπους αλλαγών, περισσότερο σε θεωρητικά πλαίσια, παρά με πρακτική εργασία. Είσαι ο άνθρωπος, που θα υπερασπιστεί τη κοινωνική αδικία.

Η εργασία σου παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, ειδικά αν είναι κάτι που το έχεις επιλέξει και σου αρέσει!! Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να πάθεις υπερκόπωση. Χρειάζεσαι μια παντιέρα, άσχετα τι είδους παντιέρα είναι, για να εκφράσεις τον εαυτό σου. Συχνά πιστεύεις ότι είσαι ο αδικημένος… της ζωής. Ζητάς να επιβιώσεις μέσα από τους άλλους και έτσι αντλείς κουράγιο. Είσαι ο άνθρωπος που σίγουρα λειτουργεί καλύτερα το βράδυ!! Μια δουλειά που θέλει αυτοσυγκέντρωση θα προτιμήσεις να την κάνεις μετά το μεσημέρι!

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.