ΙχθείςΙχθείς:

Εδώ έχουμε τον καλλιτέχνη, από την πιο απλή μορφή, έως την πιο σύνθετη. Συχνά χάνεις τον εαυτό σου, δίνοντας τα πάντα στους άλλους. Φεύγεις από την πραγματικότητα που είναι σ κ λ η ρ ή και δημιουργείς μια πλασματική πραγματικότητα, που εκπροσωπεί η τέχνη, η ποίηση, η μουσική, ή το όνειρο…  Αν δεν αξιοποιήσεις αυτές  σου τις δυνατότητες, πολύ πιθανό να ξεφεύγεις με άλλα μέσα όπως ποτά, ναρκωτικά και γενικά ουσίες που “φτιάχνουν” μια ψεύτικη πραγματικότητα. Επίσης πολύ συχνά χρησιμοποιείς το ψέμα σαν μέσο διαφυγής από το εκάστοτε πρόβλημα, μια και νιώθεις αδύναμος να το αντιμετωπίσεις στα… ίσια.

Ξεχωρίζεις για την μεταβλητότητα που έχεις, από το πόσο εύκολα αφομοιώνεις τις ιδέες και από το πως μπορείς να φεύγεις από την πραγματικότητα, όταν στριμώχνεσαι. Σε μια δύσκολη σχέση π.χ. μπορεί να το βάλεις στα…… πόδια.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.