Αρουραίος

Αρουραίος:

    Αν και ο δυτικός αρουραίος είναι ένας μικρός υπόγειος μεταφορέας νόσου, αυτό το ζώο εμφανίζεται στην ανατολή πολύ διαφορετικό. Ο ανατολικός αρουραίος είναι σεβαστός για το δυνατό μυαλό του. Οι αρουραίοι θεωρούνται σύμβολα της καλής τύχης και του πλούτου και στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Έξυπνος και εύστροφος, ο αρουραίος του κινέζικου ωροσκοπίου. Η φυσική γοητεία και η αιχμηρή και αστεία συμπεριφορά του τον κάνουν έναν ελκυστικό φίλο σχεδόν για τον καθένα.

    Στον αρουραίο αρέσει να γνωρίζει ποιος είναι με το μέρος του και θα μεταχειριστεί τους πιστότερους φίλους του με ένα πρόσθετο μέτρο  προστασίας και γενναιοδωρίας. Πίσω από εκείνο το γλυκό χαμόγελο, εν τούτοις, οι αρουραίοι είναι αφοσιωμένοι  υποστηρικτές των ημερήσιων διατάξεών τους. Αυτό το ζώδιο συχνά παρασύρεται από τα ενδιαφέροντά του, τα οποία περιλαμβάνουν κυρίως  τα χρήματα. Η πλεονεξία μπορεί να γίνει ένα πρόβλημα εάν ο αρουραίος δεν είναι προσεκτικός ώστε να κρατήσει τις προτεραιότητές του. Οι φυσικές ικανότητες αυτού του ζωδίου της γοητείας και της πειθούς μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν πολύ!

    Οι αρουραίοι μπορούν να είναι πολύ γενναιόδωροι σε εκείνους- φίλους η οικογενειακά μέλη- που έχουν αποδείξει την πίστη τους σ’ αυτούς. Σε άλλους μπορεί να  φανούν  κυκλοθυμικοί και με αιχμηρή γλώσσα, αλλά ποτέ αγροίκοι. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι των λέξεων είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση για τον αρουραίο, ένα ζώδιο που ο καθένας γύρω του θα μάθει γρήγορα είτε να αγαπά είτε να μισεί. Το δυνατό μυαλό του αρουραίου αναζητά πάντα τη νέα γνώση, που αποθηκεύεται μέσα του για μελλοντική χρήση.

    Αυτό το γεμάτο περιέργεια ζώδιο καλωσορίζει επίσης τις προκλήσεις σαν τον τρόπο, ώστε το μυαλό του μείνει αιχμηρό. Η πλήξη δεν είναι τόσο γνωστή στον αρουραίο γιατί συνήθως αυτό το ζώδιο ξέρει να διασκεδάζει τον εαυτό του. Ένα πολύτιμο μάθημα για τον αρουραίο είναι να μάθει να σκέφτεται και  τους άλλους κι όχι μόνο τον εαυτό του τουλάχιστον μερικές φορές. Εάν αφήσουν χώρο και για τους άλλους στη ζωή τους, ίσως, οι αρουραίοι να μπορέσουν να βρουν την αληθινή ευτυχία.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για έναν αρουραίο είναι ο Δράκος ή ο Πίθηκος. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στον αρουραίο της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο του Τοξότη.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.