Βόδι

Βόδι:

    Το βόδι της κινεζικής αστρολογίας  είναι ακλόνητο και σταθερό. Είναι γεννημένο ηγέτης. Είναι αρκετά αξιόπιστο και κατέχει  μια έμφυτη δυνατότητα να κάνει  μεγάλα πράγματα. Τα βόδια είναι επίμονα και συστηματικά και δεν χάνουν από τα μάτια ποτέ το στόχο τους. Εργάζονται ακούραστα. Αυτό το εύρωστο είδος είναι λιγότερο κοινωνικό από τη φύση του και τείνει να γίνει εσωστρεφές.

    Πίσω από εκείνη την ήρεμη όψη, εν τούτοις, ζει ένα βόδι που μπορεί να αισθανθεί μόνο και ανίκανο να συνδεθεί εύκολα με άλλους. Οι φίλοι και η οικογένεια είναι μια μεγάλη πηγή άνεσης γι ’αυτό , ακόμα κι αν  δεν  καταλαβαίνουν πάντα  τι ‘κρούει  τον κώδωνα’ των  βοδιών. Ως εραστή, φίλο,  ή οικογενειάρχη , το βόδι κάνει έναν θαυμάσια, τρυφερό και στοργικό σύντροφο που είναι προστατευτικός και πάντα αξιόπιστος. Έξω στον κόσμο, εν τούτοις, τα βόδια φαίνονται συνήθως επίμονα και δογματικά.

    Το βόδι είναι έξυπνο, αξιόπιστο, και αξιότιμο. Εάν χρειάζεστε τίμιες, σταθερές και αμερόληπτες συμβουλές, ρωτήστε  ένα βόδι. Ένα καλό μάθημα για τα δυνατά βόδια είναι να προσπαθήσουν να υπερνικήσουν την κριτική φύση τους, που τους απομακρύνει  από τους άλλους. Εάν μπορούν να μάθουν να αξιολογούν τις δικές τους άξιες, θα έχουν  περισσότερο χώρο στις καρδιές τους για να προσκαλέσουν  μέσα τους άλλους.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για ένα βόδι είναι το Φίδι ή ο Κόκορας. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στο βόδι της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο του Αιγόκερου.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.