Τίγρης

Τίγρης:

Μαγνητικοί και μοναχικοί, οι τίγρεις είναι γεννημένοι ηγέτες. Έχουν έναν αέρα  εξουσίας που προτρέπει τους άλλους να πέσουν στον έλεγχο τους, πράγμα το οποίο είναι ακριβώς αυτό που τους αρέσει. Αν και είναι μαγνητικά γοητευτικοί και διασκεδαστικοί για τους γύρω τους, τους αρέσει να μένουν μόνοι μερικές φορές. Το βασικό ενδιαφέρον ενός τίγρη είναι να ακολουθεί τις φιλοδοξίες του και να διατηρεί τον έλεγχο του.

    Οι τίγρεις είναι θαρραλέα άτομα και βρίσκονται πάντα μπροστά στη μάχη, είτε αυτή δίνεται σε μια αίθουσα συνεδριάσεων είτε στην κρεβατοκάμαρα. Ευγενικοί και καλόκαρδοι, οι τίγρεις είναι εξαιρετικά ελκυστικοί στα άλλα ζώδια. Είναι σοφό οι αντίπαλοι  να φοβόνται αυτό αιλουροειδές. Οι τίγρεις , μπορεί να επιτεθούν ξαφνικά και χωρίς την προειδοποίηση πολλές φορές. Δοκιμάζουν τις αλλαγές της διάθεσης των άλλων και αισθάνονται συχνά  πράγματα πιο έντονα από τους άλλους. Μπορούν να αντιδράσουν άσχημα κάτω από πίεση και είναι επιρρεπείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

    Η  ευθιξία αυτού του ζωδίου μπορεί να κάνει  φίλο ή εχθρό του να τρέχει να κρυφτεί. Ένα μάθημα για τις τίγρεις είναι να μάθουν την "μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα." Μόλις μπορέσουν αυτές οι γάτες να βρουν το επίκεντρο τους και να διοχετεύσουν την τεραστία ενέργεια τους σε αξιολογότερες δραστηριότητες , θα αισθανθούν πιο ολοκληρωμένοι.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για μια τίγρη είναι το Άλογο ή το Σκυλί. Το δυτικό αντίστοιχο αστρολογίας στην τίγρη της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο του Υδροχόου.

 

.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.