Κουνέλι

Κουνέλι:

    Συνεσταλμένα και ελκυστικά, τα κουνέλια  τείνουν μερικές φορές να συμπεριφερθούν περισσότερο σαν λαγοί, είτε τους αρέσει αυτό είτε όχι Αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικά δημοφιλές και έχει έναν ευρύ κύκλο οικογένειας και  φίλων. Η συμπονετική φύση του το οδηγεί  να είναι πολύ προστατευτικό σε εκείνους που  αγαπά. Όταν ενδιαφέρεται ερωτικά, η ευαισθησία του μπορεί να το οδηγήσει  να εξιδανικεύσει τις σχέσεις του.

    Το κουνέλι είναι ένα μάλλον λεπτεπίλεπτο ζώδιο που χρειάζεται μια στερεά βάση προκειμένου να αναπτυχθεί. Οι  συναισθηματικές αναταράξεις στη ζωή αυτού του ζωδίου μπορεί  να το οδηγήσουν ακόμα και σε φυσικές ασθένειες. Τα κουνέλια αντιπαθούν τα ερείσματα και τις συγκρούσεις και θα δοκιμάσουν τα πάντα  για να αποφύγουν ένα καυγά. Τα κουνέλια μπορούν επίσης να πέσουν σε απαισιοδοξία και μπορεί να φανούν ‘κολλημένα’ συχνά για να καλύψουν τις επισφαλείς φύσεις τους.

    Τα κουνέλια παίρνουν μαθήματα μέσα από τη ζωή τους. Με το σωστό σύντροφο - που σημαίνει κάποιον ο οποίος έχει υψηλές αρχές και ο όποιος δεν θα επιτρέψει  να εκμεταλλευθούν αυτό το ευαίσθητο ζώδιο, το κουνέλι μπορεί να γίνει ένας απίστευτα αγαπητός και  προστατευτικός σύντροφος  ή οικογενειάρχης. Τα κουνέλια αγαπούν την σπιτική ζωή και θέλουν πάντα το σπίτι τους είναι άνετο και όμορφα διακοσμημένο. Αυτό που χρειάζονται  περισσότερο τα κουνέλια είναι ένα δυνατό συναίσθημα επιβράβευσης της αξίας τους και της ασφάλειας που έρχεται με αυτό, πράγμα , που θα βοηθήσει αυτά τα χαρούμενα πλάσματα να πάνε μακριά.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για ένα κουνέλι είναι η Κατσίκα ή ο Χοίρος. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στο κουνέλι της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο των Ιχθύων.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.