Δράκος

Δράκος:

    Ο δράκος είναι ένα από τα ισχυρότερα και τυχερά ζώδια του κινέζικου ζωδιακού. Η ζεστή καρδιά του, τον κάνει  παράτολμο και φλογερό. Αυτό είναι ένα δοτικό, ευφυές και σταθερό ζώδιο που ξέρει ακριβώς τι  θέλει και επιμένει  να πάρει. Οι δράκοι έχουν ένα  φυσικό, γοητευτικό χάρισμα που εξασφαλίζει, ότι μπορούν πάντα να επηρεάσουν τους άλλους  και να βρεθούν συχνά το κέντρο της προσοχής στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτό το ζώδιο είναι πραγματικά ευλογημένο. Οι δράκοι θεωρούνται  πολύ τυχεροί στην αγάπη!

    Οι φίλοι του δράκου είναι πάντα έτοιμοι να ακούσουν τι αυτό το ξεροκέφαλο ζώδιο πρέπει να πει. Σύμφωνα με τους δράκους, είναι το φυσικό τους δικαίωμα, να είναι γεννημένοι  οδηγοί επειδή, ποιος θα  μπορούσε αλλιώς να το κάνει τόσο καλά και σίγουρα; Όσο τυχεροί κι αν είναι, οι δράκοι, έχουν μια καλή ευκαιρία επίτευξης υλικού πλούτου κατά τη διάρκεια της ζωής τους, αν και δεν είναι πάντα τα χρήματα το βασικό κίνητρο αυτού του ζωδίου. Η δύναμη είναι αυτό που ο δράκος θέλει και θεωρεί  ότι αξίζει αληθινά.

    Οι δράκοι είναι αρκετά οπορτουνιστές, ψάχνοντας  πάντα για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να παγιώσουν την  ισχύ τους. Το αντίθετο σ’ αυτή τη δύναμη και την φωτιά, ένας αποδυναμωμένος δράκος είναι ένας λυπημένος σάκος, ένα πλάσμα που αρνείται να δεχτεί την ήττα  του ακόμη και με κάποιο βαθμό επιείκειας. Ο ρόλος του ηγέτη είναι ο μόνος ρόλος που ο δράκος θέλει. Παριστάνουν τους παγερούς ηγέτες, ξέροντας ενστικτωδώς τι πρέπει να γίνει για να μείνουν στην κορυφή.

    Ένα πολύτιμο μάθημα ζωής για αυτό το έξυπνο πλάσμα, θα ήταν να αναγνωρίσει τις αρχές της ευελιξίας, του οίκτου και της ανοχής. Εάν οι δράκοι  μάθουν να ισορροπούν την αναζήτησή τους για την επιτυχία, με μια εκτίμηση για τα μικρά πράγματα, η ζωή τους θα γίνει περισσότερο σημαντική.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για έναν δράκο είναι ο Πίθηκος ή ο Αρουραίος. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στο δράκο της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο του Κριού.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.