Φίδι

Φίδι:

    Διπλωματικό και δημοφιλές, το φίδι διαθέτει την αισθησιακή τεχνική τού μαγνητισμού. Αυτό το ζώδιο είναι ένα ενδιαφέρον μίγμα της κοινωνικότητας που ζευγαρώνεται με την ενδοστρέφεια, και του διαισθητικού συλλογισμού με τις επιχειρησιακές ικανότητες. Τα φίδια θεωρούνται τυχερά με τα χρήματα και έχουν αρκετά περισσότερα, για να ζήσουν μια πλήρη ζωή , ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικά τα θεωρούν. Αυτό ίσως είναι η αιτία του γεγονότος ότι τα φίδια τείνουν να είναι μάλλον σφιχτά με τα χρήματα.

    Τα φίδια πολλές φορές καθυστερούν σε κάποιες υποθέσεις λίγο, προκειμένου να αναλυθεί πρώτα μια κατάσταση πριν προχωρήσουν. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ ευτυχισμένο όταν μπορεί να ξοδέψει ολόκληρη την ημέρα που  επάνω σε ένα καλό βιβλίο, πράγμα το οποίο, μπορεί να το κάνει οκνηρό. Το φίδι είναι μάλλον ζηλότυπος και κτητικός εραστής. Εντούτοις, το φίδι αποδεικνύεται συχνά ακαταμάχητος και είναι γενναιόδωρος σύντροφος . Το φιλοσοφικό και διαισθητικό μυαλό του φιδιού  λειτουργεί περισσότερο με τα συναισθήματα και το ένστικτο παρά με την λογική.

    Τα φίδια γίνονται σκληροί εργαζόμενοι  όταν υπάρχει ένας καλός λόγος να είναι. Τα φίδια έχουν  απίστευτη ενεργητικότητα, όταν εργάζονται, και περιμένουν το ίδιο πράγμα και από τους άλλους. Κατά συνέπεια, οι συνάδελφοι και οι υπάλληλοί τους πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να μην προκαλούν το θυμό του φιδιού και υποφέρουν το δηλητηριώδες δάγκωμά του!

    Γενικά, είναι γενναιόδωρα, καλοαναθρεμμένα και γοητευτικά . Τα φίδια πρέπει να προσπαθήσουν να μάθουν την ταπεινότητα και να αναπτύξουν μια ισχυρότερη αίσθηση δικαίου. Όταν συνειδητοποιήσουν  ότι πρέπει κάποιες φορές να μάθουν να εμπιστεύονται και τους άλλους, θα νοιώσουν ‘άνετα τελικά στο δέρμα τους’.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για ένα Φίδι είναι ο Κόκορας ή το Βόδι. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στο Φίδι της κινεζικής αστρολογίας, είναι ο Ταύρος.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.