Άλογο

Άλογο:

    Το άλογο χρειάζεται την αφθονία του χώρου για να περιπλανηθεί. Ενεργητικά, καλά με τα χρήματα και λάτρεις  των ταξιδιών, τα άλογα είναι οι νομάδες του κινέζικου ωροσκόπιου, που περιπλανώνται από το ένα  πράγμα στο άλλο. Η συνεχής δραστηριότητα  αυτού του ζωδίου και η έρευνα μπορούν να ικανοποιήσουν την πιο βαθιά του επιθυμία.

    Τα άλογα ποθούν την αγάπη και την οικειότητα, η οποία είναι ένα δίκοπο μαχαίρι δεδομένου ότι αυτό τους οδηγεί συχνά να αισθάνονται παγιδευμένα. Οι σχέσεις έρχονται εύκολα στα άλογα, δεδομένου ότι διαθέτουν ισχυρό σεξ-απήλ που λειτουργεί σαν μαγνήτης στα άτομα του αλλού φύλου και η έμφυτη αίσθηση του ρομαντισμού λειτουργεί πολύ έντονα κυρίως στην αρχή της σχέσης. Αυτό το ζώδιο το οποίο έχει ένα αιχμηρό πνεύμα και μια σπινθηροβόλα παρουσία ξέρει πραγματικά πώς να χειριστεί ένα πλήθος.

    Προς μεγάλη μας έκπληξη, τα άλογα  αισθάνονται λίγη κατωτερότητα, κάτι που τα προκαλεί  να γυρίζουν  από  ομάδα σε  ομάδα παρακινούμενα  από έναν παράλογο φόβο ότι μπορεί να εξαπατηθούν. Είναι άτομα ευαίσθητα που συμπάσχουν στις ανάγκες των άλλων. Αυτά τα πουλάρια θα έπαιρναν μάλλον μια κατάσταση σταθερά στα χέρια τους. Είναι αυτοδύναμα και, μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους εύκολα όταν κάνουν μια αναγκαία εργασία η οποία δεν προχωράει.

    Αυτό το ζώδιο ξέρει πραγματικά πώς να παρακινήσει τις σκέψεις των άλλων, και να πάρει πολύ θετικά σχόλια. Αν καταφέρουν να βρουν κάποια ηρεμία μέσα σε τους, και μπορέσουν να συγκρατήσουν τις τάσεις περιπλάνησής τους τότε θα μάθουν να εκτιμούν και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για ένα άλογο είναι το Σκυλί ή η Τίγρης. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στο Άλογο της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο των Διδύμων.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.