Κατσίκα

Κατσίκα:

 Αυτό το δημιουργικό, εσωστρεφές ζώδιο χρειάζεται αρκετό  χρόνο μοναξιάς για να ονειροπολήσει κάτι που του φέρνει ηρεμία. Οι κατσίκες αισθάνονται γενικά  πιο άνετα όταν βρίσκονται στον δικό τους κόσμο. Αυτό το ζώδιο μπορεί να γίνει καλλιτέχνης, ή ίσως  δάσκαλος, οποιοδήποτε επάγγελμα που επιτρέπει στο μυαλό του να εκφράζεται ελευθέρα. Οι κατσίκες συνήθως βρίσκουν  αφθονία  πλούτου στη φαντασία τους. Όταν, ειδικά  είναι ερωτευμένη, η κατσίκα μπορεί να είναι αρκετά γενναιόδωρη.

    Ίσως είναι εκείνη η καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία που συχνά προκαλεί τις κατσίκες  να αισθάνονται ανασφάλεια, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι αυτά τα  πλάσματα έχουν την ανάγκη να αγαπηθούν και να τις θαυμάσουν για να μην ανησυχούν  διαρκώς. Οι κατσίκες χρειάζονται πολύ  αγάπη,  υποστήριξη και  συνεχή διαβεβαίωση από τους εραστές τους. Εάν μια σχέση χαρακτηρίζεται από συνεχείς συγκρούσεις, η κατσίκα θα τραβηχτεί  μακριά, είτε φυσικά ,είτε απλά, με το να κλειστεί στο ασφαλές λιμάνι της φαντασίας της.

    Εάν ο δεσμός τους πηγαίνει καλά, εντούτοις, οι κατσίκες δεν θα διστάσουν να πουν στο σύντροφο τους τι χρειάζονται και μπορούν να γίνουν και αρκετά απαιτητικές! Η εμφάνιση είναι επίσης σημαντική για  την κατσίκα, πράγμα το οποίο μπορεί να εξηγήσει γιατί αυτοί οι τύποι μπορούν να ξοδέψουν  ώρες στον καθρέφτη τους . Οι κατσίκες πρέπει  να μάθουν να χαλαρώνουν Μόλις μπορέσουν να είναι σίγουροι ότι οι φίλοι τους και οι εραστές τους δεν πρόκειται να τις εγκαταλείψουν όταν γυρίσουν από  τις ονειροπολήσεις τους, η ζωή τους θα είναι ένα χαλί στρωμένο με  μαργαριτάρια.

    Η συμβατότερη αντιστοιχία για μια κατσίκα είναι ο Χοίρος ή το Κουνέλι. Το δυτικό αντίστοιχο ζώδιο στην κατσίκα της κινεζικής αστρολογίας είναι το ζώδιο του Καρκίνου.

Εμπειρία 45 ετών

Ο Διαδικτυακός τόπος εμπλουτίζεται και ενημερώνεται με νέα στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αλλά και για προσωπικές προβλέψεις, εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αστρολόγο - μέντιουμ Κα Στέλλα Φραντζέσκα στα εξής τηλέφωνα:

Κιν.1:   (+30) 694.16.40.300

Κιν.2:   (+30) 698.10.20.778

Σταθερό:   (+30) 211.800.7410

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιες και αν είναι οι απορίες σας,
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.